theme-sticky-logo-alt

Grote klap voor OML’er Eva: ‘Uitzaaiingen in mijn lever’

Eva Hermans-Kroot, die dit seizoen te zien is Over Mijn Lijk, heeft vandaag slecht nieuws te horen gekregen. ,,Ze hebben een nieuwe uitzaaiing gevonden in mijn lever”, laat ze haar volgers weten op Instagram.

Eva moest vanochtend vroeg naar het ziekenhuis. ,,Zoals altijd eerst bloedafname en daarna m’n zoveelste ct-scan”, schrijft Eva op Instagram. Maar dit keer verliep de scan anders dan normaal. ,,Ik kreeg (denken ze) een allergische reactie op het contrast vloeistof. Direct nadat de scan was gemaakt voelde ik mij ineens mega benauwd worden, kei warm krijgen en mijn gezicht wat gezwollen en vuur rood.”

Uitzaaiing in lever

Gelukkig is de scan wel gelukt. ,,En mijn arts meldde inderdaad wat ik al dacht: nog steeds lichte toename van de tumoren. Dus niet zo explosief wat bij mij normaal is als het groeit”, vervolgt Eva. En toen volgde de grote klap: ,,Ook hebben ze een nieuwe uitzaaiing gevonden in mijn lever. Dat vond ik vooral heel k*t.”

‘Ik zie er…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1