Gio Latooy: Huis, Leeftijd en Vriendin

De YouTuber Gio Latooy die op YouTube ook wel bekend is onder de naam Gio, is een gevestigde naam binnen de Nederlandse vlogwereld. In 2012 plaatste hij zijn eerste YouTube video en heeft sindsdien een flinke schare volgers achter zich. Hij heeft maar liefst 1,35 miljoen volgers en zijn filmpjes zijn maar liefst 850 miljoen keer bekeken. Naast filmpjes maken zie je Gio ook af en toe op televisie en hij heeft zelfs zijn eigen kledinglijn gehad.

Wil je meer weten over Gio Latooy en zijn huis, leeftijd en vriendin, lees dan snel verder.

Gio Latooy de jonge jaren

De 24-jarige Gio Latooy werd op 24 september 1998 geboren in Rotterdam. Hij heeft een tweelingzus, Melanie en zijn ouders zijn Louise en Marcel. Zowel zijn zus als zijn ouders hebben ook hun eigen YouTube kanalen waarop ze regelmatig samen zijn te zien.

GamePlayWorldXL

Gio is geboren in Rotterdam, maar ze verhuisden al snel naar Goeree-Overflakkee. Op zijn zolderkamertje begon hij in 2012 onder de naam GamePlayWorldXL gamevideo´s te maken over zijn favoriete games zoals Far Cry en Minecraft. In het begin maakte hij die filmpjes vooral met Ties Granzier. Ties is nog steeds YouTuber en kreeg veel publiciteit toen hij in 2019 opgepakt werd in de Verenigde Staten omdat hij Area 51 probeerde te betreden.

Toen Gio populairder werd, veranderde hij de naam van zijn kanaal naar Gio zodat voor iedereen duidelijk was wie hij was. Bovendien bestond zijn content niet meer alleen uit gamevideo´s. Hij ging ook steeds meer filmpjes te maken met zijn zus Melanie en filmpjes over Omegle. Dit is een site waarbij je willekeurig kunt videochatten met onbekenden. Tegenwoordig bestaat de content op de pagina van Gio uit vlogs, gamevideo´s over de Sims, reisvideo´s en colabs met andere bekende YouTubers en merken.

In augustus van 2018 bereikte Gio Latooy de mijlpaal van 1 miljoen abonnees. Iets wat voor maar weinig Nederlandse bloggers is weggelegd. In 2022 is dat aantal al opgelopen naar 1,35 miljoen. Je kunt nog dagelijks genieten van nieuwe filmpjes die hij elke dag om 17:30 uur upload. Naast het kanaal Gio heeft hij ook het kanaal Gio2 gestart waarin hij Let’s Play video’s plaatst.

Gio Latooy op tv

Gio is een bezige bij en laat het dan ook niet alleen bij het maken van video’s op YouTube. Op 29 november 2019 ging de film Project Gio in première. Zoals de naam al doet vermoeden is Gio zelf de hoofdrolspeler, maar ook zijn zus, ouders en veel van zijn vrienden kwamen in de film voor. 

Gio deed ook mee aan een aantal tv-programma’s waaronder het programma The Big Escape. Hij verloor de finale van Marije Zuurveld en werd uiteindelijk tweede. Andere programma’s waar Gio aan meedeed waren het SBS6-programma Marble Mania, en Zapp Detective, Het Geheime Genootschap van NPO Zapp.

Gio Latooys huis

De populariteit van Gio´s video´s heeft ervoor gezorgd dat hij er financieel lekker warmpjes bij zit. In 2018 heeft hij een appartement gekocht in Rotterdam. Dit appartement met zicht op de Erasmusbrug koste 535.000 euro. Na twee jaar heeft hij deze woning weer verkocht en verruild voor een riante villa van 1,3 miljoen euro in Krimpen aan de Lek.

Gio Latooys vriendin

Gio Latooy heeft al heel wat bekende vriendinnetjes gehad. In 2016 maakte hij in een video bekent dat hij een relatie had met de bekende vlogger Juultje Tieleman. Deze relatie heeft ongeveer 1,5 jaar geduurd. Een tijdje later werd de relatie nieuw leven ingeblazen, maar in 2018 gingen ze toch echt definitief uit elkaar.

Gio besloot hierna om zijn relaties minder in de spotlight te brengen, maar trouwe kijkers hadden in 2019 al snel door dat de influencer Isha van Dijk toch wel heel regelmatig in beeld kwam. Uiteindelijk konden ze niet anders dan toegeven dat ze een relatie hadden. De relatie heeft slechts een tijdje geduurd.

Gio en de influencer Jade van Vliet waren al een tijdje vrienden voordat ze in februari 2021 een relatie kregen. Helaas kwam deze relatie in december 2022 tot een einde. In een verklaring op Instagram zegt Jade hierover “wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste daar gaan we voor met elkaar”.

Om zijn liefdesverdriet te vergeten heeft Gio een snelle Porsche Panamera 4 E-hybrid gekocht. Niet zo gek want Gio is een fervente autoliefhebbers die naast deze gloednieuwe Porsche ook een Porsche Cayenne, een Ferrari58 Speciale en een Jeep Wrangler heeft.

Video: VOOR €6.900.000,- KOOPT GIO DIT DUURSTE PENTHOUSE VAN ROTTERDAM?

VOOR €6.900.000,- KOOPT GIO DIT DUURSTE PENTHOUSE VAN ROTTERDAM?

Leave a Comment