theme-sticky-logo-alt
Gio Latooys vermogen

Gio Latooys vermogen

Gio Latooy heeft op zijn YouTube kanaal maar liefst 1,35 miljoen volgers, een aantal dat maar voor weinig Nederlandse YouTubers is weggelegd. Wie Gio een beetje volgt weet dat het vloggen hem geen windeieren heeft gelegd. In zijn video´s zie je hem regelmatig in een snelle luxe auto voorbijkomen, mooie reizen maken en genieten van het leven. Lees snel verder als je wil weten wat Gio Latooy voor vermogen heeft.

Over Gio Latooy

Gio Latooy is een 24-jarige YouTuber die oorspronkelijk uit Rotterdam komt, maar sinds kort in een riante villa van 1,2 miljoen woont in Krimpen aan de Lek. In 2012 plaatste hij zijn eerste YouTube video op zijn kanaal GamePlayWorldXL. Zoals de naam al doet vermoeden plaatste hij hier voornamelijk video´s over gamen en dan met name over Minecraft en Far Cry.

Gio kreeg al snel een groot aantal volgers, maar zijn echte doorbraak kwam toen hij naast gamevideo´s ook lifestylevideo´s ging maken. Hij paste de naam van zijn kanaal aan naar Gio, zodat hij ook andere soorten video´s kon posten. Wie regelmatig naar de video´s van Gio kijkt zal zijn tweelingzus Melanie en zijn ouders vaak voorbij zien komen.

Ook als je niet zo vaak op YouTube te vinden bent dan is de kans groot dat je Gio wel eens gezien hebt. Hij is namelijk regelmatig op televisie geweest en heeft zelfs de hoofdrol gespeeld in de film Project Gio. In deze film speelt hij zichzelf en is hij te zien samen met zijn ouders, zus en andere bekende vrienden.

Gio maakt regelmatig video´s met andere influencers en deelt veel over zijn privéleven. Zo maakte hij in 2016 via een video bekent dat hij een relatie had met de influencer Juultje Tieleman. Helaas kwam die relatie in 2018 tot een einde. Vervolgens had hij kort een relatie met Ischa van Dijk en sinds 2021 had hij een vaste relatie met Jade van Vliet. In december van 2022 besloten ze samen om een punt te zetten achter de relatie en verder te gaan als vrienden.

Vermogen

Wat het vermogen van Gio Latooy precies is, houdt hij graag geheim. Maar volgen schattingen zou het 1,5 miljoen euro zijn. Waarschijnlijk zitten die schattingen er niet ver naast. We weten namelijk zeker dat zijn villa in Krimpen aan de Lek hem 1,2 miljoen euro heeft gekost.

Bovendien is Gio een liefhebber van luxe goederen, en dan met name dure auto´s. Als je af en toe naar de video´s van Gio kijkt dan kun je er niet onder uit. Je ziet hem namelijk regelmatig in een snelle bolide rijden. De nieuwste aanwinst van Gio Latooy is een Porsche Panamera 4 E-hybrid. Deze elektrische auto kan een topsnelheid van maar liefst 278 kilometer per uur behalen. Bovendien kan hij in 4,6 seconden van 0 naar 100.

Maar de Porsche Panamera is niet de enige luxe auto van Gio. Hij heeft ook een zalmkleurige Porsche Cayenne, Ferrari58Speciale en een Jeep Wrangler. Een flink wagenpark voor iemand van 24.

Video: AAN DE LEUGENDETECTOR MET GIO LATOOY ????????

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1