theme-sticky-logo-alt
Gio en Jade Anna uit elkaar

Gio en Jade Anna zijn officieel uit elkaar

Giovanni Latooy en Jade Anna hebben in een vlog bevestigd dat ze uit elkaar zijn. Volgens Gio was er de laatste maanden geen spanning meer in de relatie en was de liefde verdwenen. Jade voegt daaraan toe dat ze sinds het begin van de relatie 24/7 met elkaar optrokken en amper nog een eigen leven hadden, wat ongezond was voor de relatie.

Gio en Jade Anna waren bekend van hun samenwerkingsvideos op internet, waarbij ze vlogs en challenges plaatsten. Ze waren sinds 2018 samen.

Gio en Jade Anna hun jarenlange vriendschap

Gio en Jade Anna waren al bevriend voordat ze een relatie kregen. Volgens Jade voelde het vanaf het begin heel goed om samen te zijn en hadden ze geen moment spijt gehad van hun relatie. Toch bleek nu dat het misschien beter was gebleven bij een vriendschap.

Cruise

Gio en Jade Anna gingen nog wel samen op een cruise, maar merkten dat ze vriendschappelijk met elkaar omgingen. Deze cruise bleek de laatste keer te zijn dat ze samen optrokken.

Gio en Jade blijven wel nog vrienden

Gio en Jade Anna zijn nu alleen nog vrienden en hebben beiden even rust en tijd nodig om uit te zoeken wat hun volgende stap is. Ze hebben beiden het over een ongezonde relatie en willen nu hun eigen leven weer oppakken.

Afscheidsvideo

In de afscheidsvideo van Gio en Jade Anna huilen ze beiden en geven ze aan dat ze uit elkaar zijn. Gio vertelt dat de spanning in de relatie de afgelopen maanden is verdwenen en Jade voegt daaraan toe dat ze 24/7 met elkaar optrokken en amper nog een eigen leven hadden. Gio huilt en vertelt dat hij nooit had gedacht dat ze een video zouden maken over hun breuk. Ze zijn nu alleen nog vrienden en hebben beiden rust en tijd nodig om uit te zoeken wat hun volgende stap is.

Gio blijft vloggen

Gio wil door middel van zijn video vlogs eerlijk is over het verwerkingsproces van liefdesverdriet. In zijn vlog van vandaag deelt hij zijn zenuwachtigheid over de situatie met zijn kijkers. Hij benadrukt dat hij open en eerlijk wil zijn over hoe hij zich voelt, zowel in goede als slechte tijden. Gio wil zijn kijkers meenemen op zijn reis terwijl hij leert omgaan met zijn verbroken relatie en zijn emoties.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1