theme-sticky-logo-alt
Gaby Blaaser verwacht Baby met Nieuwe Vriend Robin

Gaby Blaaser verwacht Baby met Nieuwe Vriend Robin

Influencer Gaby Blaaser heeft haar nieuwe vriend, Robin, aan het publiek voorgesteld en heeft ook een grote aankondiging gedaan: ze verwacht een kindje!

Geruchten over nieuwe vriend van Gaby

De geruchten over Gaby’s nieuwe relatie zijn al enige tijd in omloop, maar nu hebben zij en Robin zelf hun relatie bevestigd. Robin kon zijn enthousiasme over Gaby eerder al niet verbergen en plaatste al foto’s van haar op zijn Instagram-account. Gaby heeft echter nooit bevestigd dat ze een relatie had, tot nu.

Officiële aankondiging door Gaby

Gaby en Robin hebben een video op Instagram gedeeld waarin ze vertellen dat hun nieuwe relatie “officieel” is en dat ze onverwacht een kindje verwachten. Het stel is blij met het ongeplande kindje en noemt het “het beste ongelukje dat ons ooit is overkomen”.

Wie is Robin Wasverzachter?

Robin Wasverzachter

Robin Wasverzachter is een talentvolle tattoo artist die werkt bij Pitch Black Studio. Hij is gepassioneerd over het creëren van unieke en persoonlijke tattoo’s voor zijn klanten en is gekend om zijn gedetailleerde en precieze werkwijze.

Robin is geboren en getogen in Amsterdam en is al sinds zijn tienerjaren geïnteresseerd in tattoo’s. Na jarenlang te hebben geoefend en gewerkt in verschillende studio’s, heeft hij zich gespecialiseerd in het maken van realistische tattoo’s en portretten. Zijn werk is te zien op zijn Instagram-account @pitchblackstudio_, waar hij regelmatig nieuwe tattoo’s deelt die hij heeft gemaakt voor zijn klanten.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1