theme-sticky-logo-alt

‘Frans Bauer kan verliefd worden op een ander, maar ik ook’

Volgens Mariska Bauer bestaat altijd de kans dat haar man Frans Bauer verliefd wordt op een ander. Goh. Dat laat de dame weten in gesprek met De Telegraaf. Ook leren we dat het zangertje, áls hij de vader van Yvonne Coldewijer zou zijn, een trotse vader zou zijn.

‘Frans Bauer kan verliefd worden op een ander, maar ik ook’

Is het voor Frans Bauer moeilijk om de verleidingen van vrouwelijke fans te weerstaan? “Nee, want ik ben altijd met mijn vaste crew en familie op pad”, legt de man uit. “Als ik zou willen, heb ik niet eens de gelegenheid. Ik ben daar ook nooit mee bezig geweest. Als je kinderen met elkaar hebt en je woont samen, dan heb je gewoon respect voor elkaar. Vreemdgaan lijkt me echt helemaal niks.”

Daar reageert Mariska Bauer op: “Maar het kan wel altijd gebeuren, hè”, zegt ze. “Jij kan verliefd worden op een ander, maar ik ook. Nee, voor mij is dat niet meteen einde oefening. Verliefdheid kan ook overgaan. En is vreemdgaan al zoenen? Als jij met een…

Lees verder bij www.roddelpraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1