theme-sticky-logo-alt
Floor-Joustra

Alles over Floor Joustra (De Vrouw van Giel Beelen)

Floor Joustra, opeens verscheen ze in de spotlight. Nog niet zo lang geleden werd bekend dat ze de nieuwe vriendin van Giel Beelen is. Niet veel later gaven ze elkaar het jawoord en nu hebben ze samen een kindje op de wereld gezet, Josephine. Wie is Floor Joustra? Wat is Floor Joustra’s leeftijd en wat doet Floor Joustra voor werk?

Floor Joustra weetjes:

  • Leeftijd: 28 jaar
  • Partner: Giel Beelen
  • Geboren: Haarlem
  • Kinderen: 1 dochter, Josephine die pasgeboren is
  • Broers/zussen: Twee broers, Siebe en Tijs

Floor Joustra leeftijd en achtergrond

Floor-Joustra-broers

Bron: Instagram – siebejoustra

Floor Joustra stond tot een tijdje geleden nauwelijks in de spotlight. We weten dat Floor Joustra’s leeftijd 28 jaar is en dat Floor Joustra in Haarlem geboren is. Dit is overigens niet alleen de plek waar ze geboren is. Ze woont hier nu nog, samen met haar man Giel Beelen en hun dochtertje Josephine.

Floor Joustra komt uit een fijn gezin met twee jongere broers, Tijs en Siebe. Tijs studeert momenteel aan de universiteit in Wageningen en Siebe woont in Groningen. Als we af mogen gaan op de plaatjes op Instagram en Facebook kunnen we constateren dat de drie een goede band hebben. Ze bezoeken elkaar regelmatig en hebben in het verleden mooie vakanties met elkaar beleefd.

Floor Joustra en Giel Beelen

Floor-Joustra-Giel-Beelen

Bron: Instagram – Giels

Floor Joustra, de nieuwe vriendin en ondertussen vrouw van Giel Beelen leek uit het niets verschenen. In het begin van 2023 maakte de toen 46-jarige Giel Beelen bekend een nieuwe relatie te hebben. De bekende radiomaker was gevallen voor de 18 jaar jongere Floor Joustra.

Niet veel later maakte Giel Beelen bekent dat hij een break zou nemen van het radio maken. Voor het eerst in 25 jaar zou Giel niet meer op de radio te horen zijn. Het plan was om samen met Floor Joustra de wereld over te reizen. Hij vertelde dat hij enorm veel zin had in deze reis met zijn grote liefde.

Floor Joustra en Giel Beelen op wereldreis

Floor-Joustra-Giel-Beelen-wereldreis

Bron: Instagram – Giels

En daar gingen Floor Joustra en Giel Beelen. Floor Joustra nam vrij van haar werk en samen gingen ze in januari 2023 de wijde wereld in. Floor deelde niet zoveel kiekjes op Instagram, maar Giel Beelen plaatste regelmatig mooie plaatjes van de twee. Giel en Floor Joustra bezochten onder andere Lapland in Finland. Hier gingen ze samen op de slee door de sneeuw en genoten ze van de warmte van elkaar.

Floor en Giel in Colombia

Floor-Joustra-Giel-Beelen-Colombia

Bron: Instagram – Giels

Zo reisden de twee samen af naar het kleurrijke Colombia waar ze onder andere de hoogste palmbomen ter wereld bewonderden in de Cocora vallei. Giel geeft toe dat hij daar niet alleen Floor geknuffeld heeft, maar ook de palmbomen om contact te maken met de aarde. Echt zen vertrokken ze overigens niet uit Colombia. Op het vliegveld raakte hij zijn telefoon kwijt, die vervolgens maar moeilijk terug te vinden was.

Floor Joustra en Giel Beelen in Japan

Floor-Joustra-Japan

Bron: Instagram – Giels

De wereldreis bracht Floor en Giel ook naar Japan. Hier liepen ze onder andere de Kumano Kodo pelgrimstocht. Volgens Giel was het de heftigste trekking die zowel hij als Floor ooit gemaakt hadden. Gelukkig wisten ze elkaar er doorheen te slepen. Het uitzicht en het gezelschap maakte veel goed.

Uiteraard was er ook plaats voor muziek. Bij een bezoek aan Tokyo kon Giel het niet laten om een paar platen op de kop te tikken bij Tower Records Shibuya. Hij vond er zelfs een plaat van Gerard Joling. Het is overigens onbekend of hij die ook mee heeft genomen. Tijd om te ontspannen was er trouwens ook. Zo waanden ze zich in een sprookjesachtige wereld in heetwaterbaden omgeven door sneeuw. Aan de plaatjes te zien was het heerlijk ontspannen.

Floor & Giel in Nieuw-Zeeland

Floor-Joustra-Giel-Beelen-Nieuw-Zeeland

Bron: Instagram – Giels

Ze brachten tijdens hun reis ook een bezoek aan Nieuw-Zeeland waar ze met een camper door het land reisden. Ze bezochten onder andere Auckland stad, Hobbiton, Lake Tekapo en Abel Tasman National Park. Over het nationale park zegt Giel dat het heel mooi was, maar de regen en zandvlooien waren iets minder.

Giel Beelen en Floor Joustra’s dochter

Floor-Joustra-Giel-Josephine

Bron: Instagram – Giels

Tijdens de wereldreis die Floor Joustra en Giel Beelen maakten ontdekten ze dat ze zwanger waren. In juni maakten ze dit bekend op Instagram. Toen gaven ze aan dat ze al op de helft van de zwangerschap waren. Ze waren toen nog steeds op wereldreis. Hun plannen waren om de reis voorlopig voort te zetten, maar op een rustiger ritme. Voor de geboorte waren ze overigens gewoon in Nederland.

“Josephine, I’ll send you all my love, and every single step I take I take for you”

Giel Beelen en Floor Joustra werden op 31 oktober 2023 de trotse ouders van hun dochter Josephine. De jongste telg van het gezin werd om half tien in de ochtend bij Giel en Floor thuis geboren. Zowel moeder als dochter maken het goed. Giel gaf aan dat de bevalling goed ging, maar Floor nog wel een beetje moet bijkomen. De naam Josephine is geïnspireerd door het nummer Josephine van Chris Rea.

Giel Beelen en Floor Joustra getrouwd

Floor-Joustra-Giel-Beelen-Dubai

Bron: Instagram – Giels

Voor Floor Joustra en Giel Beelen was 2023 een absoluut topjaar. Niet alleen maakten ze de reis van hun leven en kregen een mooie dochter, ze gaven elkaar ook het jawoord. In de zomer van 2023 traden Giel Beelen en Floor Joustra in het huwelijksbootje. Om precies te zijn op 23 augustus 2023. De foto’s op Instagram liegen er niet om de twee zien er samen dolgelukkig uit.

Giel Beelen zijn eerdere relaties

Froukje-de-Both

Bron: Instagram – froukjedeboth

Als we het hebben over de vrouw die Giel Beelen gestrikt heeft dwalen je gedachten al snel af naar de vrouwen die haar voor gingen. Giel Beelen heeft een zeer bewogen leven achter de rug. Niet alleen in zijn werk, maar ook in zijn relaties.

Als het gaat om bekende vriendinnen zien we een aardig lijstje. Zo had hij eerder een relatie met de radio-DJ, actrice en presentatrice Froukje de Both. Daarnaast had hij een relatie met Nicolien Nusselder en Sanne Hans. Sanne is een zangeres die beter bekend is onder de naam Miss Montreal. Uiteindelijk zijn Sanne en Giel als vrienden uit elkaar gegaan.

Als je denkt dat Floor Joustra in First Dates zat met Giel Beelen dan heb je het mis. Giel Beelen had inderdaad een tijdje een relatie met een vrouw die hij had ontmoet tijdens het programma First Dates. Tijdens het programma waar mensen samen op een eerste date gaan deed Giel Beelen mee als kandidaat. Hij had een date met de blonde Malou Brantjes. Zij was op dat moment 30 en Giel 43. Blijkbaar sloeg de vonk over, want de kerst die erop volgde brachten ze samen over. Zoals nu wel duidelijk is, was de relatie van korte duur.

Meest gestelde vragen over Floor Joustra

Floor-Joustra-Haarlem

Bron: Instagram – Giels

Er zijn een aantal vragen die regelmatig gesteld worden over Floor Joustra. We zullen ze hier voor je beantwoorden.

Wat is de leeftijd van Floor Joustra?

Floor Joustra heeft zelf nooit bekend gemaakt hoe oud ze is of wanneer ze geboren is. Wel weten we dat ze 18 jaar jonger is dan de nu 46-jarige Giel Beelen. We denken daarom dat Floor Joustra 28 jaar is.

Woont Floor Joustra in Haarlem?

Floor Joustra woont samen met haar man Giel Beelen in Haarlem. Dit is overigens ook haar geboorteplaats en de plek waar ze is opgegroeid.

Wat is Floor Joustra’s werk?

Momenteel is Floor Joustra full-time moeder van haar pasgeboren dochter Josephine. Voordat ze een baby kreeg was ze samen met Giel Beelen een paar maanden op wereldreis. Wat ze daarvoor deed is niet bekend.

Zat Floor Joustra in First Dates?

Floor Joustra zat niet in First Dates. Giel Beelen deed in 2020 mee aan het programma First Dates. Hier werd hij gekoppeld aan de 30-jarige Malou Brantjes. De twee kregen daarna een relatie die een paar maanden duurde.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1