theme-sticky-logo-alt

Fer Serrano verklapt: “Zelfs in de supermarkt vragen…

In Villa Thalia ging afgelopen woensdag de documentaire over Santiago Giménez in première. Uiteraard was ook zijn partner Fer Serrano van de partij en zij sprak na afloop met De Telegraaf.

“Ik vond de documentaire fantastisch, ik denk dat hij heel grappig was”, zegt de vriendin van de Feyenoorder. “Alles kwam samen. Het was heel emotioneel, het was heel grappig. Het heeft het allemaal, dus ik vond het geweldig.”

Giménez en Serrano baarden vorig jaar opzien door verkleed als dino’s te picknicken. De pakken kwamen echter niet terug in de docu. “Ik weet niet waar ze waren, ik wachtte er ook op!”, zegt ze. “Dat dinosauruspak ging viraal. Als ik naar de supermarkt ga, vragen mensen om het dinopak”, verklapt Serrano.

“Ik kan me niet voorstellen hoe het voor hem is om je hele carrière tot nu toe te zien. Zoals de goede momenten, de slechte momenten, de doelpunten… Ik was er extreem emotioneel bij, Santi’s vader was de hele documentaire aan het huilen. Ik denk…

Lees verder bij www.kantinepraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1