theme-sticky-logo-alt

Fajah Lourens kreeg bizarre erfenis: 1500 xtc-pillen

Fajah Lourens had een bijzondere jeugd. Haar moeder was tot voor kort verslaafd aan marihuana en ook haar vader gebruikte drugs. Daardoor kreeg ze een bizarre erfenis toen haar vader overleed…

Fajah Lourens onthult dat ze 1500 xtc-pillen erfde toen haar vader overleed. ,,Ja, als je een vader hebt die op het randje leeft…”, zegt ze in gesprek met weekblad Weekend. Wat deed Fajah met al die pillen? ,,Ik heb daar veel zelf van opgebruikt”, bekent ze.

1500 xtc-pillen

Fajah vertelt dat ze tot haar 21ste nooit drugs had gebruikt. ,,Ik denk ook vanwege mijn jeugd”, legt ze uit. ,,Ik wilde het altijd wel proberen, maar ik durfde het niet. Maar ik dacht: dit is van mijn vader, die gaat heus geen mensen vermoorden met verkeerde pillen. Toen heb ik het geprobeerd en ik voelde me supergelukkig. Het was in de periode dat mijn vader net dood was, ik de wijde wereld introk en het allemaal niet zo goed wist. Dan denk je al snel: ik neem er nog een.”

‘Niet verslaafd’

Hoewel Fajah…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1