theme-sticky-logo-alt

Fajah Lourens kotst op Yvonne Coldeweijer: ‘Riooljournalistiek!’

Fajah Lourens vindt dat Yvonne Coldeweijer riooljournalistiek bedrijft en stelt dat ze fouten maakt, maar die niet toegeeft. “Ik had haar in haar eigen sop moeten laten gaar koken.”

© NPO

De roddels over een eventuele affaire met Ruud de Wild hebben flink wat aandacht gegenereerd voor Fajah Lourens en haar nieuwe boekje, maar toch wil ze de bron – Yvonne Coldeweijer – niet bedanken. Sterker nog: ze is flink pissig over de bewering van Yvonne dat ze tijdens haar jeugd door het leven ging als Nicole Lourens. En dus niet als Fajah.

Laten triggeren

Vindt Fajah dat je als BN’er moet reageren op de juicekanalen? “Nee, niet op dat van Ruud, nee maar later begon ze dus over dat ik niet Fajah zou heten. Toen heb ik me tóch laten triggeren”, zegt ze in The Friday Move. “Dat heeft zij bedacht, dat ik zo niet heet. Of haar spionnen.”

Hoe zit het dan precies? “Ja, ja, ik heet Fajah Hanna Nicole, maar ik heb ooit een keer, toen ik me schaamde voor mijn naam Fajah, en we…

Lees verder bij www.mediacourant.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1