theme-sticky-logo-alt
ex'en Juultje Tieleman

Dit zijn de exen van Juultje Tielemans [Nieuwe vriend]

Juultje Tieleman ken je misschien wel van YouTube of van de Videoland docuserie ‘Ik ben influencer’. Maar als er nog steeds geen lichtje gaat branden, misschien zegt de naam Gio Latooy je wel iets. Juultje en de bekende YouTuber Gio hebben een tijdje een relatie gehad, maar ondertussen zijn ze uit elkaar. Wil je meer weten over Juultje Tieleman’s exen lees dan snel verder.

1. Gio Latooy

Van Juultje weten jullie natuurlijk al dat ze een relatie heeft gehad met Gio Latooy. Deze relatie duurde op en af twee jaar, van 2016 tot 2018.

2. Rijk Hofman?

In 2020 waren er geruchten rondom Rijk Hofman en Juultje Tieleman, maar waarschijnlijk zit hier geen waarheid achter. Of in ieder geval, dat is wat ze de buitenwereld hebben doen geloven.

3. Don de Jong

Een jaar geleden zagen we Juultje regelmatig samen met Don de Jong. Het is door beide nooit bevestigd, maar ze waren zo vaak samen dat ze overduidelijk een diepere connectie hadden. Helaas is ook deze relatie alweer ten einde en heeft Juultje Tielemans er weer een ex bij.

4. Koen van Heest (huidige vriend)

Momenteel is Juultje gelukkig met Koen van Heest. De relatie is niet zo lang geleden ook door Koen bevestigd toen hij een foto plaatste op Instagram waarop ze elkaar een flinke kus geven. Ondertussen zijn ze ook regelmatig samen op reis geweest en we wensen ze het allerbeste.

Roddelpraat over Juultje Tieleman’s haar Ex’en

Meer over Juultje haar relaties

Heeft Koen nog een vriendin?

Koen en Juultje Tieleman hebben een relatie. Er is lange tijd is geprobeerd het stil te houden. Maar in April werd het dan eindelijk bevestigd Juultje en Youtuber Koen zijn een stel.

Is het uit tussen Koen en Juultje?

In November zijn Juultje en Don uit elkaar gegaan. Inmiddels in Juultje gelukkig samen met youtuber Koen.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1