theme-sticky-logo-alt

Ex van Dave Roelvink letterlijk op straat gezet: ‘Met vuilniszakken’

De familie Roelvink heeft al een beruchte naam in BN’er Nederland. Nu blijkt dat Dave Roelvink een bijzondere actie heeft uitgehaald bij zijn ex-vriendin, zo vertelt ze in haar podcast.

Ex-vriendin van Dave Roelvink uit huis gezet: ‘Met vuilniszakken’

In haar podcast blikt de ex-vriendin van Dave Roelvink, Julia Mekkes, terug op de break-up met Dave. In de relatie is zij bij Dave gaan wonen, wat achteraf een grote fout is gebleken. ”Die fout heb ik zeker gemaakt. Toen ik met Dave ging was hij de eigenaar van het huis. En toen het uit was stond ik daar met mijn vuilniszakken. En toen dacht ik: oké, wat nu?”

Na vertrokken te zijn wist dat vrouwtje niet meer waar ze terecht kon: ”Mijn moeder heeft 55 vierkante meter en dat is natuurlijk niet heel weinig. Alleen die heeft letterlijk één slaapkamer. Dus om nou in haar huis te barricaderen…” Toch deed ze dat uiteindelijk wel. “Ik dacht wel: ja shit, dan had je eerst alles redelijk voor elkaar, woonde je samen. En toen…

Lees verder bij www.roddelpraat.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1