theme-sticky-logo-alt
Didi Shanna bedreiging

Ex van Bram Krikke bedreigt zangeres Marie-Louise

Het lijkt bijna een aflevering van Ex On The Beach: Didi Shanna, de ex-vriendin van Bram Krikke, heeft na haar breuk met hem verder gezocht naar de liefde. Uiteindelijk vond ze die bij Koen Scheffers, maar na een korte relatie gingen ze alweer uit elkaar. In de tussentijd bleef Koen vriendschappelijk contact houden met zijn ex, Marie Louise. Toen Didi daar achterkwam, ontstond er een ruzie. Ze ging zo ver dat ze zelfs een fles Hennessy tegen het huis van Marie Louise gooide.

Emotionele Spraakmemo van Didi Shanna

In eerste instantie was Didi niet van plan om dit incident verder te laten escaleren, maar toen ze hoorde dat Marie Louise haar emotionele spraakmemo zou gebruiken in een nummer, kon ze haar woede niet langer beteugelen. Ze stuurde Koen en Marie Louise agressieve appjes waarin ze hen bedreigde. In de appjes veranderde ze verschillende keren van toon en kwam ze over als iemand met een persoonlijkheidsstoornis.

Aangifte wegens bedreiging

Natuurlijk is dit hele gebeuren niet zonder gevolgen gebleven. Zo heeft Koen bijvoorbeeld aangifte gedaan tegen Didi wegens bedreiging. Marie Louise heeft haar nummer uiteindelijk niet uitgebracht, uit respect voor Didi en om verdere escalatie te voorkomen. Ook Bram Krikke is ingelicht over wat er gebeurd is en heeft zijn ex-vriendin laten weten dat hij afstand neemt van haar gedrag.

Roddels

Het is een sappig verhaal en we zijn benieuwd hoe het verder gaat. Zal Didi in staat zijn om haar woede te beteugelen en zich te verontschuldigen voor haar gedrag? Of zal ze verder escaleren en mogelijk zelfs in de problemen komen met de wet? We zullen afwachten en in de tussentijd hopen dat iedereen in staat is om rustig te blijven en het conflict op een volwassen manier op te lossen.

Podcast Didi Shanna

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1