theme-sticky-logo-alt

Enzo Knol krijgt hartverscheurend nieuws

Enzo Knol, die binnenkort vader wordt, krijgt vreselijk nieuws deze week. Zijn opa is ongeneselijk ziek. Dit laat zijn moeder Irma Knol weten op haar Instagram.

,,Lieve mensen, ik heb even een heel naar bericht. Mijn vader is ernstig ziek, hij wordt niet meer beter”, begint Irma haar video. ,,Dat is heel plotseling door een onderzoek in het ziekenhuis aan het licht gekomen. Hij is ernstig ziek dus.” Irma vertelt dit nieuws niet zomaar. Ze vraagt namelijk alle Knol fans hun privacy te respecteren. ,,Ik weet dat mijn moeder veel aangesproken wordt als ze buiten is. Als iemand graag met haar op de foto wil maakt ze een praatje en dat vindt ze altijd superleuk, maar nu niet.”

Zwaar en moeilijk

Ook Enzo is in tranen op camera en staat erop dat iedereen zijn opa en oma even met rust laat de komende tijd. ,,Deze vlog was heel zwaar en moeilijk om op te nemen. Alsjeblieft geef mijn opa & oma privacy op straat en vraag niet om een foto. Ik hou van jullie. Bedankt voor de…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1