theme-sticky-logo-alt
Wie is Emma Kotos? Leeftijd, vermogen, vriend en foto’s

Wie is Emma Kotos? Leeftijd, vermogen, vriend en foto’s

Emma Kotos is een van de jongste socialmedia-influencers die we kennen. Als Bikinimodel heeft ze veel volgers op Instagram en heeft hier ondertussen wel een sterrenstatus mee verdient. Wil je meer weten over het model uit de Verenigde Staten lees dan snel verder.

Wie is Emma Kotos

Emma Kotos werd geboren in de zomer van 1998, op 4 juli om precies te zijn. Ze werd geboren in de stad van de koffie en Starbucks, Seattle in de Amerikaanse staat Washington. Ze werd door haar ouders daarna zeer religieus opgevoed in de stad Hartford in Connecticu. waar ze ook naar de middelbare school en highschool ging voordat ze uiteindelijk doorbrak als model. Tijdens haar jeugd deed ze aan ballet en het zal je niet verbazen dat ze een van de belangrijkste cheerleaders van haar highschool was.

De favoriete quote van Emma Kotos:

“Ben altijd vriendelijk. Je weet nooit wat iemand doormaakt.”

Nu vele jaren later woont het model die als lievelingsdag maandag en dinsdag heeft in de Hollywood Hills in Los Angeles, Californië. Ze is hier naartoe verhuisd in juli 2021 omdat het haar meer opties bied als model. Ze woont hier met haar vriend Brandon Gray en Pitbull genaamd Fuzzy Nelson. Haar vriend is net als zij model en is ook te vinden op Instagram onder de naam gorgeousprincegeorges. Bovendien is hij ook muzikant, acteur en fotograaf.

Weetjes over Emma

  • Favoriete kleur: Blauw
  • Favoriete acteur: John Dunsworth
  • Favoriete tv-programma’s: Game of Thrones, Breaking Bad en Better Call Saul
  • Favoriete seizoen: Herfst
  • Hobby’s: Reizen, meditatie en documentaires kijken.
  • Sporten: Fitness

Modellencarrière

Emma Kotos heeft een perfect figuur waardoor ze al snel opviel bij modellenscouts. Haar mooie curves en slanke taille maken haar als het ware tot een sekssymbool. Om in shape te blijven heeft Emma een strakke routine. In de ochtend staat ze vroeg op en drinkt veel water en fruit. Daarbij doet ze in de ochtend altijd strekoefeningen en is ze dagelijks in de sportschool te vinden. Om geestelijk in balans te blijven mediteert ze ook regelmatig.

Momenteel werkt ze samen aan fotoshoots met bekende bedrijven zoals Vogue en FHM. Haar favoriete fotografen zijn Leyla Stefani, STwentyl en David Blazze. Haar favoriete kledingmerken zijn bovendien Dior, Tommy Hilfiger, Nike en Calvin Klein.

Emma Kotos op Social Media

Emma is te vinden op bijna elk denkbare social media platform. Op Instagram kun je haar vinden onder de naam emmakotos. Als je de uitdagende foto’s ziet van het blonde model met de groene ogen dan is het niet moeilijk om te begrijpen waarom ze miljoen volgers heeft. Meestal poseert ze in lingerie, bikini of andere sexy kleding waardoor ze duizenden likes per foto krijgt. Op de foto’s is het trouwens niet goed te zien, maar de Emma Kotos is slecht 1.53 meter.

Op Instagram werkt Emma Kotos regelmatig samen met verschillende merken waaronder het make-up merk SAM MARCEL Cosmetics. Dat was in mei van 2021. Andere merken waarmee ze een colab deed op Instagram zijn Honey, Birdette, EATS LINGERIE, For Love & Lemons, Shein, Yandy en Tiger Mist.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1