theme-sticky-logo-alt
elise-boers-wiki

Alles Over Elise Boers (Leeftijd, Vermogen, Woonplaats)

Elise Boers (38) is een van de meest bekende influencers en YouTubers van Nederland. Dat begon allemaal dankzij het YouTube-kanaal The Blonde Tigers dat ze met haar zus Vita (33) oprichtte. Dat was in 2014, tien jaar later is Elise Boers nog steeds razend populair op YouTube en Instagram. Dagelijks deelt ze haar leven als jonge moeder met drie kinderen. Lees hier alles over Elise Boers.

  • Volledige naam: Elise Boers
  • Leeftijd van Elise Boers: 38 jaar
  • Woonplaats Elise Boers: Abcoude
  • Partner: Wout Peelen (37)
  • Kinderen: Wolf (4), Luca (4) en Coco (1)

Wie is Elise Boers?

Elise Boers werd op 3 maart 1986 geboren in Amsterdam. Ze is de oudere zus van Vita Boers. Nadat Elise de basisschool had afgerond ging ze naar het vwo. Vervolgens besloot ze psychologie te gaan studeren, maar ze rondde de opleiding niet af. Ze besloot in plaats daarvan om Marketing & Communicatie te gaan studeren.

The Blonde Tigers

elise-boers-zus

Elise Boers werd bekend toen ze samen met haar zus Vita het YouTubekanaal The Blonde Tigers startte. De twee blonde Amsterdamse zussen besloten in 2013 naar New York te verhuizen. Hun ervaringen in New York deelden ze met hun volgers op YouTube.

In de periode dat de twee zussen in New York woonden plaatsen ze elke dag om 18:00 uur een video. Door de leuke manier waarop de meiden hun leven vastlegden en de aanstekelijke manier van vertellen werd het kanaal al snel populair. Maar dit was slechts het begin.

Elise Boers persoonlijke YouTubekanaal

Toen Elise weer naar Amsterdam verhuisde in 2016 hield het niet op. Sterker nog haar leven spreekt nog steeds vele mensen in Nederland aan. Uiteraard is er wel wat veranderd. De content die Elise Boers maakt richt zich nu veel meer op het moeder zijn en het gezinsleven.

Zo kon je haar volgen toen ze zwanger was van haar tweeling, maar ook toen ze zwanger werd van hun derde kindje. Die kinderen kreeg ze samen met haar vriend en topmodel Wouter Peelen (37) met wie ze ook regelmatig content maakt.

Elise schroomt niet voor het delen van al haar wel en wee. Dat is vaak mooi, maar ook de moeilijke momenten durft ze aan te kaarten. Zo legt ze in een video uit waarom ze de tweeling niet herkenbaar in beeld brengt, maar hun jongste dochter wel. Ook zie je de schok die ze kregen toen ze er een paar jaar geleden achter kwamen dat ze zwanger was van een tweeling.

Elise Boers en Wout Peelen

Elise Boers is al een paar jaar samen met Wout Peelen. Wout Peelen is een internationaal model en YouTuber. In het verleden heeft hij onder andere model gestaan voor Hermès, Michael Kors en Scotch&Soda. Omdat Wout in een heel groot huis in Leiden woonde leek het logisch om bij hem in te trekken. Elise Boers kon zichzelf nauwelijks voorstellen dat ze Amsterdam ooit zou verlaten, maar toch is het gebeurt. Uiteindelijk bleek het overigens maar voor even.

Elise, Wout en de kinderen verhuisden al vrij snel weer terug naar Amsterdam waar ze een beetje heen en weer gingen. Dat had te maken met een tijdelijke woning waar ze naartoe moesten. Nu Coco geboren is kan het complete gezin naar hun nieuwe huis verhuizen.

Villa in Abcoude

Elise Boers en Wout kochten een riante woning in Abcoude. Het huis heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Bovendien heeft de garage plek voor twee auto’s. En het allermooiste, de woning ligt direct aan het water. Je kunt zo vanaf de aanlegsteiger een duik nemen in het water. De woning van 209 vierkante meter had een prijskaartje van 1,8 miljoen euro. Ze betaalden 800.000 euro uit eigen zak en namen een hypotheek op de rest.

Moeder en momfluencer

Elise Boers werd een paar jaar geleden voor het eerst moeder van een tweeling. De jongens heten Wolf Maximus en Luca Leonardo werden half februari 2022 geboren. In maart 2023 kwam daar een tweede kindje bij, een meisje met de naam Coco Vita.

De jongens vonden het heel leuk om de tweede zwangerschap van Elise mee te maken. Ze kwamen regelmatig even aan de buik voelen en vragen naar de baby. Ze vonden het overigens wel lang wachten, in februari riepen ze al ‘waar blijft ze nu’. Uiteindelijk werd Coco op 22 maart 2023 geboren.

De eerste zwangerschap ging rustig, nu is het altijd druk

elise-boers-kindje

Voor Elise was de eerste zwangerschap nog redelijk relaxed. Als ze moe was kon ze even gaan liggen of uitrusten. Nu zit dat er natuurlijk niet meer in, want sinds de tweeling ter wereld kwam, is er in huize Boers altijd wel wat te doen. Elise zegt dat ze het eerste jaar nauwelijks sliep, ze stond continu aan.

Ondanks dat ze tijdens de tweede zwangerschap niet echt kon uitrusten, ging de zwangerschap heel goed. Bij de eerste zwangerschap was ze 22 uur bezig, waarvan ze 2,5 uur persweeën had. Uiteindelijk moest er een vacuümpomp aan te pas komen. Gelukkig is het iets makkelijker om van één kindje te bevallen.

Elise Boers vindt het heerlijk om moeder te zijn

In een interview zegt Elise Boers dat ze het heerlijk vindt om moeder te zijn. Ze begrijpt heel goed dat dat cliché klinkt, maar het is echt waar. Ze voelt emoties die ze eerder nog nooit ervaren heeft. Dat is zowel liefde als verantwoordelijkheidsgevoel. Het ouderschap levert dan ook wel eens zorgen op.

Een ongeluk zit een klein hoekje

Elise zegt dat ze als ouders heel voorzichtig zijn met de kinderen. Ze hebben bijvoorbeeld een vaste aankleedroutine waarbij een ouder het ontbijt klaarmaakt en de andere ouder de kinderen aankleedt. Helaas ging dat toen ze net 11 maanden oud waren goed mis.

Terwijl Wolf werd aangekleed, ging Luca op onderzoek uit. Een van de ouders was vergeten het traphekje goed dicht te doen waardoor het jonge kindje van de trap viel. Hij lag roerloos onderaan de trap en moest naar het ziekenhuis. Dat is een situatie die heel onwerkelijk is en de wereld van Elise Boers en haar vriend Wout even stilzette. Gelukkig ging het al snel weer beter met Luca, maar het leverde wel veel stress en ook een beetje schaamte op.

Ambassadrice Ronald McDonals Huis

Als moeder weet Elise Boers heel goed dat je als ouder samen bij je kind wil zijn als ze naar het ziekenhuis moeten. Kinderen hebben hun ouders nodig, zeker als het niet goed met ze gaat. Toen Elise Boers gevraagd werd om ambassadrice van het Ronald McDonald Huis te worden hoefde ze dan ook niet lang na te denken. Het is mooi om te zien dat gezinnen dicht bij elkaar kunnen zijn en zich over de logistiek in ieder geval geen zorgen hoeven te maken.

DIEP’r

Samen met een vriendin richtte Elise Boers het bedrijf DIEP’r op. Met deze onderneming willen ze mensen dichter tot elkaar brengen. Ze willen dat mensen elkaar meer vragen stellen en dieper met elkaar in gesprek gaan waardoor betere banden ontstaan. Een van de producten die ze aanbieden om meer verbinding te creëren is een kaartspel met diepe vragen.

Die kaartspellen zijn er in verschillende varianten. Zo is er een kaartspel voor tijdens het tafelen, maar ook een voor met je date. En er is zelfs een naughty 18+ editie. Andere producten die de dames aanbieden zijn notitieboekjes en journals. Hierin kun je je doelen opschrijven, dit is de eerste stap naar het verwezenlijken van het leven dat je echt wil.

Podcast Zus & Zo

De zussen Elise en Vita Boers maken niet alleen samen video’s ze hebben nu ook een podcast met de naam Zus & Zo. In de podcast spreken de zussen uitgebreid over zwanger zijn en moeder zijn. Ze delen gekke en gênante kwaaltjes, onzekerheden en nog veel meer. Wat ze ook bespreken, de twee hebben geen filter waardoor je een echt inkijkje krijgt in hun leven als moeder.

Het vermogen van Elise Boers

Het is niet bekend wat het exacte vermogen van Elise Boers is. Wel weten we dat ze net een huis heeft gekocht van 1,8 miljoen euro waarvan ze 800.000 zelf heeft betaald. Voor het overige bedrag hebben Elise Boers en haar vriend Wout een hypotheek afgesloten.

Dat bedrag heeft Elise Boers waarschijnlijk verdiend met YouTube en Instagram. Niet alleen vanwege de vele views en likes van haar YouTube kanaal met 140.000 abonnees en Instagram met 272.000 volgers, maar ook vanwege sponsordeals. Elise Boers promoot regelmatig merken die haar daarvoor betalen. Daarnaast heeft Elise Boers ook nog haar eigen bedrijf DIEP’R en maakt ze samen met haar zus Vita een podcast.

Uiteraard heeft haar vriend, het topmodel Wouter Peelen ook zijn steentje bijgedragen aan de koop van het huis. Hij stond onder andere model voor Scotch&Soda, Nautica en Hermes. Bovendien heeft hij zijn eigen YouTube-kanaal, STERK. met Wout.

Veelgestelde vragen over Elise Boers

We kregen heel wat vragen binnen over Elise Boers. Dit zijn de meest gestelde vragen inclusief de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Elise Boers?

Elise Boers is 38 jaar oud.

Wanneer is Elise Boers bevallen?

Elise Boers beviel in februari 2020 van een gezonde tweeling, de jongens Luca en Wolf. In 2022 werd ze Elise Boers weer zwanger. Op 22 maart 2023 is Elise Boers bevallen van haar dochter Coco Vita Peelen.

Wat is het vermogen van Elise Boers?

Het is onduidelijk wat het exacte vermogen van Elise Boers is. Wel weten we dat ze samen met haar vriend, topmodel Wout Peelen net een huis van 1,8 miljoen euro heeft gekocht. Hiervan hebben ze 800.000 euro uit eigen zak betaald. Voor de rest hebben ze een hypotheek afgesloten. Zowel Elise als Wout verdienen hun geld voornamelijk met social media zoals YouTube en Instagram.

Wat is de woonplaats van Elise Boers?

Elise Boers is geboren en getogen in Amsterdam, maar heeft nu toch de hoofdstad verruild voor het mooie Abcoude. Samen met haar vriend heeft ze daar een ruime villa aan het water gekocht.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1