In Nederland zijn er een hoop verschillende aanbieders voor internet en televisie. Het kan daarom soms best lastig zijn voor welke provider je moet kiezen. Aan de ene kant wil je natuurlijk de beste prijs, maar je wilt niet inleveren op de kwaliteit. T-Mobile biedt daarom een nieuw abonnement aan. Hiermee gaan zij een hevige concurrentiestrijd aan met andere providers. Dit zal hen namelijk een hoop nieuwe klanten opleveren. Met het Uit & Thuis abonnement profiteren de klanten van T-Mobile namelijk van hoge internetsnelheid in combinatie met een aantrekkelijk tarief.

Wat is T-Mobile uit & thuis

Het nieuwe aanbod van T-Mobile biedt veel voordelen. Op het moment dat klanten al een unlimited abonnement op hun eigen adres hebben, biedt T-Mobile voor 25 euro per maand, de maximale internetsnelheid aan. Dit is razend snel. Er kunnen snelheden bereikt worden van 1 GB/s. Het hangt wel sterk af van de postcode hoe snel het internet kan zijn. Ook kunnen mensen die nog geen klant zijn profiteren van het aanbod. Dit kun je doen door 1 abonnement af te sluiten. Hierbij combineer je de diensten voor mobiel en de diensten thuis. Voor mobiel unlimited betaal je 25 euro. Dit kun je combineren met een televisie abonnement van 15 euro per maand en vast bellen van 2,50 euro per maand.

Concurrentie

Momenteel staat T-Mobile op de derde plek als we kijken naar alle providers. Door het aanbieden van T-Mobile Uit & Thuis hebben zij flinke stappen gemaakt. Hierdoor wordt T-Mobile een serieuze concurrent voor VodagoneZiggo en KPN. T-Mobile heeft nog meer plannen, zij willen namelijk blijven groeien en een steeds groter deel van de markt innemen. Om dit te bereiken doet T-Mobile veel unieke aanbiedingen aan hun klanten. Voor 50 euro per maand kunnen klanten onbeperkt mobiel internet krijgen en tegelijkertijd krijgen zij ook thuis het snelst mogelijke internet.

Wat er de komende tijd allemaal gaat gebeuren, en welke telecomprovider er met de winst vandoor gaat is natuurlijk nog maar de vraag. Een ding is duidelijk, T-Mobile timmert hard aan de weg. Naast het nieuwe abonnement, zijn zij zelf ook volop bezig met het aanleggen van een glasvezelnetwerk. Ook hiermee proberen zij bij te blijven bij hun concurrent en het liefst zelfs beter te worden. Op dit moment kun je in Den Haag al profiteren van het snelle glasvezelnetwerk.