theme-sticky-logo-alt

Drama voor Rogier Smit: ‘Alles is weg’

Een groot drama voor Rogier Smit: er is onlangs bij hem ingebroken. ,,Alles is weg. Ik was natuurlijk helemaal van slag”, vertelt hij aan weekblad Party.

Rogier werd op 23 december slachtoffer van inbraak. ,,Dat had ik nog nooit meegemaakt. Mijn auto werd gestolen en alles is weg”, vertelt hij. Rogier is nog steeds van slag. ,,Ik heb bij wijze van spreken honderdduizend mensen opgebeld, want ik was echt bang. Ik wist me geen raad.”

Drama

Maar omdat het midden in de nacht gebeurde, wilde niemand Rogier helpen. ,,Uiteindelijk kreeg ik één vriend te pakken die me naar een soort tweede huis heeft gebracht. Daar ben ik twee dagen geweest.”

Afkickkliniek

Onlangs verscheen in de media dat Rogier zich had gemeld in een afkickkliniek, maar volgens Rogier is hier niets van waar. ,,Allereerst wil ik vooropstellen dat ik al zo’n twee jaar geen harddrugs meer gebruik. Aangezien ik ADD heb, slik ik via mijn huisarts medicatie, op doktersadvies dus”, legt Rogier uit. Wel heeft hij…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1