theme-sticky-logo-alt

Domper voor Gerard Joling na vakantie: ‘Dit is vreselijk’

Een domper voor Gerard Joling: hij heeft aan zijn recente vakantie op Curaçao een vervelend kwaaltje overgehouden. ,,Het is echt vreselijk.”

Wanneer Gijs Staverman op NPO Radio 2 aan Gerard Joling vraagt hoe het met hem gaat, vertelt Gerard dat hij ’s ochtends naar de huidarts is geweest. ,,Ik dacht dat ik een grote zonneallergie had! Ik had zo’n jeuk op mijn rug en op mijn bovenborst allemaal plekken, maar ik heb gordelroos”, zegt Gerard. ,,Dat is toch niet normaal?!”

‘Het is vreselijk’

Staverman moet lachen om het antwoord, maar volgens Gerard is het helemaal niet grappig. ,,Ja, je moet erom lachen, maar dit is niet om te lachen. Het jeukt en het doet zeer en het is vreselijk.”

Medicijnen

De huidarts vertelde Gerard dat gordelroos kan ontstaan door stress. ,,Maar ik heb helemaal geen stress. Zegt de dokter: ‘Ben je net op vakantie geweest?’ Ik zeg: ‘Ja.’ Blijkt dat dat heel vaak gebeurt als mensen op vakantie zijn geweest. Dat ze dan op die laatste dag…

Lees verder bij www.ditjesendatjes.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1