theme-sticky-logo-alt
Danique Hosmar achtergrond

Danique Hosmar: Leeftijd, ouders en relaties

Danique Hosmar is een Nederlandse influencer waar je zeker nog van gaat horen. Op Instagram heeft ze maar liefst 246.000 volgers en op TikTok meer dan een half miljoen. Deze Overijsselse heeft alles wat je nodig hebt om door te breken. Niet alleen trekt ze met haar mooie blauwe ogen de aandacht, ze heeft ook Mediavormgeving gestudeerd en stage gelopen bij de bekende Youtuber Boaz. Alles wat je dus nodig hebt om geweldige content te creëren.

Wil je alles weten over Danique Hosmar, zoals haar leeftijd, ouders en relaties, lees dan snel verder.

Over Danique Hosmar

Danique werd geboren op 3 april 2002 in het kleine plaatsje Nijverdal in Overijssel. Ze studeerde de opleiding mediavormgeving in Zwolle en was toen in haar vrije tijd al veel bezig met fotograferen en video’s maken. In 2020 was ze een finaliste van Miss Teen Overijssel. Danique Hosmar is nu 20 jaar en woont nog steeds bij haar ouders in Nijverdal. Naar eigen zeggen is dit een prima dorp om te wonen, maar wel een beetje ver weg van alles.

Danique werd op 28 november 2013 lid van YouTube waar ze nu 12.500 abonnees heeft. De filmpjes die ze hier plaatst gaan over haar dagelijkse leven, maar ook over reizen, mode en producten. Ze plaatst elke dag op woensdag en zondag een nieuwe video. Op Instagram heeft Danique 246.000 volgers en plaatst veel modeshoots, fittnesscontent en colabs met andere influencers en merken zoals MyProtein.

Maar het meest populair is Danique op TikTok waar ze 547.700 volgers heeft. Op TikTok plaatst ze met name lip sync filmpjes die mateloos populair zijn. Op dit platform heeft ze al meer dan 5 miljoen likes verworven. Op 20 oktober 2021 plaatste ze een TikTok die maar liefst 11 miljoen keer is bekeken en 1,4 miljoen likes heeft.

Feiten over Danique Hosmar

WoonplaatsNijverdal
Instagram volgers246.000
TikTok volgers547.700
YouTube abonnees12.500
Favoriete etenStifado
Favoriete dierHond

Danique Hosmar relaties

Danique Hosmar heeft een tijdje een relatie gehad met Jesse Heffels. Jesse is een bekende influencer die met name bekend is vanwege zijn video’s op YouTube. Hij heeft op dit platform maar liefst 745.000 volgers en plaatst video’s van over de hele wereld. Bovendien is hij bekend vanwege zijn trampoline filmpjes. Hij probeert overal op de wereld alle trampolines uit, hoe hoger en gekker, des te beter.

Jesse en Danique hebben een tijd geleden besloten om de relatie te verbreken en zich meer te focussen op hun carrière. Danique maakte dit bekend op haar Instagram.

Het schijnt dat Danique Hosmar vervolgens een relatie kreeg met de spierbundel Thanh Chau. Ok hij is een bekende op social media waar je zijn transformatie van jongen met overgewicht naar een afgetraind lichaam kunt volgen. Het is niet gek dat Danique voor deze jongen kiest want ook zij is bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Bovendien is ze het gezicht van het merk MyProtein waarvoor ze filmpjes maakt om de producten te promoten.

Video: Ik zet hun beide heel erg voor schut | #733

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1