theme-sticky-logo-alt
Danique Hosmar achtergrond

Danique Hosmar: Leeftijd, ouders en relaties

Danique Hosmar (22) is een Nederlandse influencer waar je zeker nog van gaat horen. Op Instagram heeft ze maar liefst 359.000 volgers en op TikTok meer dan een half miljoen. Deze Overijsselse heeft alles wat je nodig hebt om door te breken. Niet alleen trekt ze met haar mooie blauwe ogen de aandacht, ze heeft ook Mediavormgeving gestudeerd en stage gelopen bij de bekende Youtuber Boaz. Alles wat je dus nodig hebt om geweldige content te creëren.

Wil je alles weten over Danique Hosmar, zoals haar leeftijd, ouders en relaties, lees dan snel verder.

Over Danique Hosmar

danique-hosmar-foto

Danique werd geboren op 3 april 2002 in het kleine plaatsje Nijverdal in Overijssel. Ze studeerde de opleiding mediavormgeving in Zwolle en was toen in haar vrije tijd al veel bezig met fotograferen en video’s maken. In 2020 was ze een finaliste van Miss Teen Overijssel. Danique Hosmar is nu 22 jaar en woont nog steeds bij haar ouders in Nijverdal. Naar eigen zeggen is dit een prima dorp om te wonen, maar wel een beetje ver weg van alles.

Danique werd op 28 november 2013 lid van YouTube waar ze nu 19.100 abonnees heeft. De filmpjes die ze hier plaatst gaan over haar dagelijkse leven, maar ook over reizen, mode en producten. Ze plaatst elke dag op woensdag en zondag een nieuwe video. Op Instagram heeft Danique 359.000 volgers en plaatst veel modeshoots, fitness content en colabs met andere influencers en merken zoals MyProtein.

Maar het meest populair is Danique op TikTok waar ze 575.400 volgers heeft. Op TikTok plaatst ze met name lip sync filmpjes die mateloos populair zijn. Op dit platform heeft ze al meer dan 14,3 miljoen likes verworven.

Haar best bekeken TikTok is een korte video die ze op 9 oktober 2021 plaatste. Het filmpje werd maar liefst 3,2 miljoen keer bekeken. Een dag later op 10 oktober 2021 plaatste ze een TikTok die maar liefst 3 miljoen keer bekeken werd, die 185.000 likes heeft en waar 672 keer op gereageerd is. Het was een kort filmpje waarin ze vertelt dat de brace die ze tot dan nodig had voor een blessure aan haar knie eraf mag.

Danique Hosmar de fitfluencer

danique-hosmar-sport

Dat Danique Hosmar er goed uitziet, lijkt ons duidelijk, maar de jonge Overijsselse leeft ook nog eens heel gezond. Ze duikt elke dag de sportschool in en deelt haar fitness journey graag met haar volgers. Naast krachttraining is Danique Hosmar gek op hardlopen en sinds kort heeft ze ook leren surfen.

Tijdens het trainen in de sportschool werkt Danique elke dag aan verschillende spiergroepen. Op die manier krijgen haar spieren na het sporten voldoende rust. Dit zorgt ervoor dat haar spieren kunnen groeien. Als je wil leren hardlopen dan raden we zeker aan om Danique Hosmars video’s op YouTube te bekijken. Met haar video’s wil ze je helpen om te beginnen met hardlopen. Daarnaast kun je haar volgen voor, tijdens en na verschillende wedstrijden. Zo liep ze nog niet zo lang geleden een marathon in Parijs.

Feiten over Danique Hosmar

WoonplaatsNijverdal
Instagram volgers359.000
TikTok volgers575.400
YouTube abonnees19.100
Favoriete etenStifado
Favoriete dierHond

Danique Hosmar relaties

danique-hosmar-selfie

Danique Hosmar heeft een tijdje een relatie gehad met Jesse Heffels. Jesse is een bekende influencer die met name bekend is vanwege zijn video’s op YouTube. Hij heeft op dit platform maar liefst 957.000 volgers en plaatst video’s van over de hele wereld. Bovendien is hij bekend vanwege zijn trampoline filmpjes. Hij probeert overal op de wereld alle trampolines uit, hoe hoger en gekker, des te beter.

Jesse en Danique hebben een tijd geleden besloten om de relatie te verbreken en zich meer te focussen op hun carrière. Danique maakte dit bekend op haar Instagram. Ondanks dat ze er op Instagram vrij relaxed over deed, gaf Danique later toe dat de breuk heel zwaar was voor jaar. Het heeft haar lang geduurd om hier overheen te komen.

Danique Hosmar en Thanh Chau

Het schijnt dat Danique Hosmar vervolgens een relatie kreeg met de spierbundel Thanh Chau. Ok hij is een bekende op social media waar je zijn transformatie van jongen met overgewicht naar een afgetraind lichaam kunt volgen. Het is niet gek dat Danique voor deze jongen koos want ook zij waren bijna dagelijks in de sportschool te vinden. Helaas hield ook deze relatie geen stand.

Geruchten over YouTuber Gio Latooy

Daarna waren er nog de geruchten dat Danique Hosmar en Gio Latooy een relatie zouden hebben. Dat bleek niet op waarheid te berusten, maar het was niet vreemd dat mensen dit dachten want de twee besteden samen wel veel tijd. Er gingen zelfs geruchten dat toen Gio een relatie had hij vreemdging met Danique. Beide ontkennen deze geruchten overigens.

Danique Hosmars nieuwe vriend

danique-hosmar-vriend

In mei 2023 maakte Danique Hosmar op YouTube bekend dat ze een nieuwe vriend heeft. De jongen heet Sven Cilliers en is momenteel woonachtig in Almelo. De artiest en producer komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De muziek die hij maakt kan gezien worden als alternatieve rock. Het is een mix tussen de sound van The Beatles met het verfrissende geluid van Harry Styles.

sven-cilliers-danique-hosmar

Danique Hosmar en Sven zeggen op social media niet zoveel over hun relatie, maar de foto’s spreken boekdelen. Ondanks dat beide het heel druk hebben weten ze toch regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken. Op de foto’s ziet het stel er heel gelukkig uit.

Wanneer gaat Danique Hosmar uit huis?

danique-hosmar-hardlopen

Bij velen is wel bekend dat Danique Hosmar nog bij haar ouders in het Overijsselse Nijverdal woont. Ondertussen is Danique Hosmar 22 jaar oud. De vraag is dan ook wanneer Danique Hosmar van plan is om uit huis te gaan.

Ze zegt hierover zelf dat het veel praktischer zou zijn als ze bijvoorbeeld in Amsterdam zou wonen. Daar moet ze vaak naartoe voor werk en ook haar management zit daar. Van haar woonplaats Nijverdal naar Amsterdam is toch al snel 2 uur rijden en soms is ze maar liefst 4 dagen in de week in de hoofdstad te vinden.

Toch heeft Danique Hosmar nog niet de drang om uit huis te gaan. Ze snapt dat het praktischer zou zijn, maar ze houdt ook van de rust van Nijverdal. Ze vindt het heerlijk om ongestoord hard te lopen in het dorp. Danique heeft zelfs het idee dat het haar nuchter houdt. Daar komt nog bij dat thuis altijd het eten voor haar klaar staat en zelf weinig hoeft te doen. Heerlijk toch.

Danique Hosmars vermogen

danique-hosmar-africa

Met de flinke schare volgers van Danique en haar vele samenwerkingen is het niet gek dat Danique ondertussen een aardig vermogen bij elkaar heeft verdiend. Het feit dat ze nog bij haar ouders woont, betekent ook dat ze lekker kan sparen. Bovendien is ze gek op vakanties. Zo gaat ze regelmatig naar Bali in Indonesië en heeft ze net een paar tripjes naar Spanje, Dubai en Frankrijk achter de rug. Hier zitten trouwens wel een paar betaalde tripjes tussen.

Ondertussen heeft Danique Hosmar wel een leuke auto voor zichzelf gekocht. Het gaat om een Audi A1 die ze zelf de naam Pablo heeft gegeven. Het gaat om een witte 1.4 TFSI Sport S-line die ongeveer 30.000 euro heeft gekost. Ze is zeer blij met de auto, het maakt de vele ritjes naar Amsterdam toch wat makkelijker en aangenamer. Wat het exacte vermogen van Danique Hosmar is, blijft overigens een grote vraag.

Danique Hosmar in bikini

danique-hosmar-strand

Wie Danique Hosmars Instagram wel eens bekijkt, zal het direct opvallen dat ze heel wat mooie plaatjes van zichzelf laat zien. De jonge influencer heeft dan ook een flinke schare, met namelijk mannelijke aanhangers. Die zien Danique Hosmar dolgraag in bikini en nog veel liever zien ze Danique Hosmar naakt.

Wat betreft de foto’s in bikini stelt Danique Hosmar niet teleur. Regelmatig trakteert ze haar volgers op mooie bikinifoto’s op het strand, in zee of in het zwembad. Af en toe draagt ze daarbij bikini’s die gesponsord zijn door merken zoals Loavies.

Danique Hosmar naakt

danique-hosmar-naakt

Tegenwoordig gebeurt het regelmatig dat er naaktfoto’s van influencers op straat belanden. In veel gevallen gaat het hierbij om nepfoto’s. Een foto van Danique in bikini kan door kwaadwillenden eenvoudig in een naaktfoto veranderd worden. Danique Hosmar heeft nog nooit geposeerd voor naaktfoto’s en er zijn ook geen echte naaktfoto’s van Danique Hosmar gelekt.

Wel is Danique Hosmar de laatste tijd steeds vaker in lingerie te zien. Ze werkt samen met het merkt Loungewear en showt elke maand een nieuw setje. Dat varieert van een comfortabel sportief setje tot prachtige lingerie.

Veelgestelde vragen over Danique Hosmar

danique-hosmar-ondergoed

Velen van jullie zijn nieuwsgierig naar Danique Hosmar. Dit zijn de meest gestelde vragen en de antwoorden erop.

Wat is de leeftijd van Danique Hosmar?

Danique Hosmar is 22 jaar oud.

Waar vind ik foto’s van Danique Hosmar in bikini?

Wil je foto’s zien van Danique Hosmar in bikini dan kun je terecht op haar Instagram-pagina danique.hosmar. Regelmatig deelt ze hier foto’s in bikini.

Gaat Danique Hosmar naakt poseren?

Het is niet bekend dat Danique Hosmar van plan is om naakt te gaan poseren. Er zijn tot op heden ook geen naaktfoto’s van Danique uitgebracht.

Wie is de vriend van Danique Hosmar?

Danique Hosmar is al een tijdje samen met de Zuid-Afrikaanse zanger en producent Sven Cilliers die woonachtig is in Almelo. De twee zijn smoorverliefd en laten regelmatig romantische foto’s zien op internet.

Waar woont Danique Hosmar?

Danique Hosmar woont sinds haar jeugd in het Overijsselse Nijverdal. Ze woont nog bij haar ouders en is voorlopig nog niet van plan om daar verandering in te brengen. Als ze ooit op zichzelf zou gaan dan is dat waarschijnlijk in Amsterdam omdat ze daar regelmatig moet zijn voor haar werk.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1