– Tsss.. Smeerlapperij.

– Hmmwat?

– Dat Ashley Madison. Ben je dan een gluipkop, als je daar een beetje gaat lopen hengelen naar een scharrel. Zijn vast alleen maar hele sneue mannetjes die thuis onder de plak zitten bij een zure muts met altijd hoofdpijn.

– Haha, ja, dat weet ik wel zeker. Nog koffie, hartje?

– Ja lekker. Oh kijk, hier een filmpje van een vrouw die op de radio hoort dat haar kerel op Ashley Madison zat. Pijn-lijk… Ohh moet je horen… Ze dacht het al. Ja meestal klopt het he, als je intuïtie zegt dat er iets fout zit.

– Hmmm-mmm. Kom, laptop dicht, we gaan boodschappen doen.

– Nee wacht effe, heb nog koffie. Nou echt hoor, als jij vreemd wil gaan, succes daarmee, maar dan mag je hopen dat ik er nooit achter kom. En al helemaal niet via zo iets treurigs als een website. Kijk, de data zijn zelfs te doorzoeken!

– Duifje, we moeten echt gaan! Anders moeten we weer zo ver van de ingang parkeren.

– Ik ga de mail van mijn baas invoeren, dat vind ik echt zo’n type. Mwaha. Ennnn enter. Nee, die staat er niet tussen. Zijn werkmail dan, zou hij zo stom zijn? Ja vast. Nee, ook niks. Moet je nagaan, zelfs een bodemgrazer als hij heeft zo’n website niet nodig. Want echt niet dat hij m in zijn broek houdt hoor, bij de laatste kerstborrel was zijn vrouw mee en dinges, hoe heet ze, die van HR werkte toen nog bij ons en iedereen wist het en god, wat awkward was DAT.

– Haha, ja dat was nogal een rare sfeer ja. Ga je mee? Ik heb de lege flessen, als jij t lijstje meeneemt kunnen we gaan en hebben we nog wat aan onze dag.

– Joe, ik kom er aan. Nog eentje opzoeken! …. Wat. Serieus Dennis? Met ons MelodyEnDennis-account nog wel? En HOEveel kost die gein? Had je beter in je zak kunnen houden voor een escort. Of nee, voor een advocaat. Lul. Jij ontzettende zak!

– Mel. Mellie. Liefje. Niet gooien, die is van de zaak ohhw okee ach het is vast verzekerd, Mel, popje, ik was gewoon nieuwsgierig, het heeft niks met jou te maken poppelepeetje, echt niet. Melody. Kom op, we kunnen er over praten toch? Hee. Mel! Kap nou, die auto kan er ook niks aan doen, doe die sleutels weg. Melletje! O fuck shit klote. Mel! Mijn account was gehackt! Echt!