Bierkelder te München zegt nationaal-socialistische toespraak af na haatcampagne in de media. GroenLinks Nijmegen trekt uitnodiging Volkert van der Graaf in na haatcampagne in de media. Katholieke kerk cancelt informatie-avond ‘In drie stappen van kindermisbruik naar doofpot’ door Robert Mikelsons en Joris Demmink na haatcampagne in de media. OPZIJ trekt zich terug uit congres over ‘vrouwenbesnijdenis, het is gewoon een andere cultuur en dat moet je respecteren’ na haatcampagne in de media. Hells Angels nemen toch maar niet Charles Manson als mascotte na haatcampagne in de media. Multicultureel Buurthuis Argan neemt niet deel aan de Mocro-maffia bendeoorlog na haatcampagne in de media. Mark Rutte erkent alsnog Armeense Genocide na haatcampagne in de media. (LOL oh nee, dat dan weer niet.) Vereniging van Bankdirecteuren ziet af van Dagobert Duck als gastspreker na haatcampagne in de media. Schrijversvereniging voor het Vrije Woord PEN weigert mee te werken aan opkomen voor het vrije woord na haatcampagne in de media. (LOL, oh wacht, dat gebeurde gewoon echt.) Bits of Freedom benoemt Ivo Opstelten niet tot erelid na haatcampagne in de media.

Helmondse moskee al-Fadjr zegt preek door Sa’ad Ateeq al-Ateeq, die allah opriep tot vernietiging van Joden, christenen, sjiieten en alawieten, af na haatcampagne in de media.

Jaja, na een ‘haatcampagne in de media.’ Niet omdat deze mijnheer gevaarlijke, agressieve dingen predikt, want hee, dat is volkomen in overeenstemming met de religie van de vrede. De media, DIE moeten eens hun bek houden. Zomaar een beetje haten tegen een salafist die hier de jeugd komt vergiftigen, zijn ze nou helemaal van de kafirs besnuffeld.

Voor iemand die zo akbar is, is allah wel erg goed in de slachtofferrol opzoeken steeds. Een heuse haatcampagne van de media tegen radicaalmoslims, t moest niet mogen! En dat alleen maar omdat zij alsmaar iedereen doodwensen en -maken. Super flauw. Sorry, mensen van al-Fadjr, ik kan niet namens de hele media spreken maar ik zal t in ieder geval nooit meer doen. Haatcampagnes van de islamisten beantwoord ik voortaan met tolerantie, geen onvertogen woord rolt er meer uit mijn toetsenbord als jullie alles ondermijnen waar onze rechtsstaat voor staat. Stel je voor, kritische pers. Daar kunnen jullie schimmige, laffe, giftige, leugenachtige, hatelijke, bange ideaaltjes helemaal niet tegen. Die gaan stuk zodra je er de schijnwerper op zet, die smelten van een beetje Verlichting. Luisteren jullie maar zoet en zonder enige tegenwerping van de kafirs naar jullie rattenvangers van Mekka. Jullie winnen toch nooit, als je dat dieptrieste slachtoffergejank nodig hebt om je morele failliet te maskeren.