Of u nou eens wil ophouden met die immigratiepaniek, domme onderbuikburger. Immigratie is ten eerste te gek, en ten tweede zijn er cijfers die bewijzen dat het wel meevalt met die tsunamiserende totaaloverspoeling des vreemdelingendoods. Okee, vrouwen kunnen niet meer achter de kassa werken omdat immigratiemensen dat niet willen. Lullig. Maar geeft niet, progressieve feministen staan hun mannetje (sorry) en hebben de nieuwkomers al met luide protesten te verstaan gegeven dat zij zich toch echt dienen aan te passen. Of nouja. Misschien zijn ze nu te druk met jammeren over vrouwenviagra, maar als ze daarmee klaar zijn gaan ze dat vast doen.

Verder is immigratie echt een zegen. Kijk maar naar de VS, immigratieland bij uitstek. En dat land werd in de twintigste eeuw in no time de machtigste natie op aarde. Dus! De oorspronkelijke bewoners? Dat zijn er nog ongeveer 12, in reservaten in Nevada. Mmm, eens vragen wat zij er van vinden, immigratie. Als we er eentje kunnen vinden. Onze Gouden Eeuw, zonder immigranten hadden wij die niet gehad. Iedereen weet dat de nieuwe Spinoza as we speak ergens tussen Libië en fort Europa dobbert. Snel binnenhalen! Goed, voor zover geletterd lezen de migranten in deze golf vooral graag de koran. En daar mag u niets over zeggen want dan breken er rellen uit. Maarja, wetenschappers zijn het onderling eens dat die grenzen gewoon open kunnen dus dan is het zo. Dat is geen wetenschappelijk argument nee, maar als de Volkskrant het zegt dan is het in ieder geval een Deugend argument en hee, wilt u Deugen of gelijk hebben? Nou dan.

We hebben het slechts over 1 immigrant op de duizend EU-inwoners. In bijvoorbeeld Duitsland zijn de kosten tienduizend euro per nieuwkomer per jaar, dus dat is jaarlijks een tientje de autochtone neus. Kunnen we makkelijk missen toch? Die Mieles zijn niet gratis, althans, niet voor ons. En denkt u zich eens in wat immigranten opleveren, een boost voor allerlei sectoren in onze economie. De gesubsidieerde racismebestrijding, de gesubsidieerde asielindustrie, de gesubsidieerde Staatstelevee, de politie, het gevangeniswezen, de zorg, iedereen heeft baat bij immigranten van niet-Westerse origine.

En als het een beetje mee zit, krijgen we een enorme opleving in de bouwsector. Of eigenlijk, de wederopbouwsector. Er zijn geruchten dat er op de dobberflotilla lieden meevaren die de boel met de grond gelijk wensen te maken, als dat de bouw geen oppepper geeft, weten wij het ook niet meer. Dus laat u niet in de luren leggen door de eindeloze stroom negatieve berichten over doorgedraaide, criminele, onaangepaste, verwarde en straatarme nieuwkomers. Is allemaal beeldvorming. Beeldvorming die weliswaar berust op feiten maar toch, op een magische manier, niets zegt over de gevolgen van massa-immigratie. Volgens de beslist niet ideologisch gemotiveerde wetenschappers dan. De meeste immigranten zullen vermoedelijk zich wel gedragen, en och, die paar lone wolves die dat niet kunnen, hoe veel schade en ontwrichting kunnen die nou helemaal veroorzaken? Dus. Waar blijft die Eurafrikaanse veerdienst? Of is die ook al vertraagd door SAIL?