Altijd maar die meningen. Lekker makkelijk van achter je toetsenbordje dingen roepen, en oplossingen ho maar. Columnisten vinden ook meestal iets van de mening van andere columnisten, en die reageren daar dan weer op, en zo is het het 1 grote opinie-circlejerk van welles, nietes, foei en boeh.

Daarom, oplossingen. Het nieuws van vandaag: Feyenoordhoolies. Bungehuis-bezetting. Haatbaarden-conferentie afgelast. Laffe feministen bij Opzij. Caries van Houten heeft tanden. En Herman de Schermman stopt ermee.

Nou, laten we om te beginnen eens de Feyenoord-hoolies naar Amsterdam halen. Naar het Bungehuis om precies te zijn. Mooi toch? Hek er omheen. Anti-kapitalistiese hipsters versus havenstad-tokkies. De uitzendrechten verkopen aan de hoogste bieder, met het geld betalen we de schade. Heel Nederland kijkt met popcorn en cola voor de buis en na een avondje rellen en matten vegen we iedereen in arrestantenbusjes en leveren we ze uit aan Rome. Misschien kunnen ze daar for old times sake het Colosseum weer in gebruik nemen, inclusief leeuwen en gladiatoren, om de nog ademende millennials en ketelbinkies uit hun lijden te verlossen. Hebben de Romeinen er ook nog lol van.

De haatbaardenconferentie te Rijswijk gaat dus toch niet door. Is jammer, want ik was eigenlijk best benieuwd wat die jongens zoal te melden hadden. Nouja, ik kan er wel naar raden maar ik had het ze graag eens op Nederlandse bodem horen kakelen. De Opzijlezeressen zijn gepolst omtrent hun mening over Charlie Hebdo, en de witte, hoogopgeleide bakfietsmilities vinden kwetsende cartoons dus helemaal niet nodig en onwenselijk. Als we nou Opzij-abonnees en de Zeven Haatdwergen eens aan elkaar koppelen? Ofwel ze feminiseren de shit uit die booslims en ze castreren de zandbak-ideologen net zo hard als ze met de Nederlandse man hebben gedaan. Dat die Abous van de weeromstuit hun hele leven alleen nog maar zittend plassen, papa-dagen opnemen en gewoon heel fijn ongedwongen ook best durven huilen, enzo.

Of de vrouwmensen worden subiet via een aparte ingang achter een muur weggestopt, krijgen een boerka aan en worden bij opbod verkocht. Zijn wij van ze af en zo zien ze meteen hun laffe dwaling in: je kan niet zowel voor vrouwenrechten zijn als de religie van de vrede willen ontzien. Beide uitkomsten zijn gunstig.

Verder schijnt het een drama te zijn dat die olijke Herman de Schermman ermee stopt. En iets met Caries dr tanden. Ze heeft geen Cariës, dat zou super grappig zijn, maar ze zijn nieuw en te groot. Als we bij de komende uitslagenavond die staafdiagrammen op haar gebit projecteren? Hoektandje voor de PvdA, middenvoor voor PVV en D66. Aangezien die tanden heel twitter dagenlang bezig houden, breng je meteen wat politiek bewustzijn bij de mensen thuis. En Herman kan allicht in de beveiliging gaan werken, Herman de Beschermman klinkt ook te gekkie en de man moet toch wát.

Zo moeilijk hoeft het allemaal niet te zijn, wil ik maar zeggen. Heeft u een fijne invalshoek op actuele problematiek, al dan niet ingegeven door overvloedig vrijmi-borrelen? Laat het ons gerust weten, de reactiepanelen staan voor u open.