Vloeibare materie blijkt vaker nat te zijn. Je hand in een vlam houden verhoogt het risico op brandblaren. Stroomstoringen blijken een indicatie voor chaos op het spoor. Uitkomst van een recente studie: columns van twintigermeisjes in de Volkskrant gaan meestal over twintigermeisjes. Rauwe kip eten, het kan wel maar onderzoek bewijst dat je er vaak apocalyptisch van gaat barfen. Als het stoplicht op rood staat, is dat een teken dat u moet stoppen. Nieuw inzicht: katten gedijen matig op broccoli en quinoa. Mensen die op vijf hoog van het balkon stappen, hebben een minder gunstige levensverwachting dan controlegroepen die de trap of lift namen. Acda en de Munnik hebben bovengemiddeld veel vrouwen met een makkelijk kapsel in hun fanbase, onderzocht wordt nog of de toekenning ener lintje aan deze oudemeisjes-troubadours betekent dat Maxima (on-makkelijk kapsel) fan is. De kraakbereidheid van studenten is recht evenredig met een gebrek aan persoonlijke hygiene, en ook een cruciale indicator van wat onderzoekers een ‘onterechte sense of entitlement’ noemen.

Duh.

En dan nu de gevleugelde woorden van ouders wier kleuter vierhonderd keer niet wilde luisteren toen zij hem waarschuwden niet bij de trap te spelen, nadat zij het jong geblutst en jankend beneden op de vloer aantreffen: We zeiden het toch, we hebben je zo gewaarschuwd!

De hoofddoek is de beste voorspeller voor moslimfundamentalisme(En het blijkt geen, huh geen, nee GEEN emancipatiemiddel!)

Moskees hebben volstrekt ondoorzichtige buitenlandse geldstromen.

Het huidige asielbeleid is een pervers systeem dat mensensmokkelaars schatrijk maakt.

Het inzetten van imams en leidende figuren uit de moslimgemeenschap om radicalisering tegen te gaan is contraproductief.

Het vervelende is alleen, dat niet slechts de islamofobie-hustlers, de policor ‘racisme’-gillers, de zachte heelmeesters, de PvdA-politici, de opinieboomers uit de fatsoensmedia, de Pechtold66 wereldvreemden, de GroenLinks stemmende middelbare vrouwen met Afrikafetish, de multikulprofeten, de demoniseerders van het Grote Kale/Geblondeerde Gelijk, de luchtbakfietsers, de huidskleurfetisjisten, de wegkijkfeministen en iedereen die meer van fatsoen en respect dan van vrijheid houdt, niet de enigen zijn die nu op deze enorme ziejewel-blaren zitten. Daar zitten we gezellig met ons allen op. Met D66 op winst in de peilingen ziet het er naar uit dat we geen brandwondenzalf, maar meer kwakzalf krijgen. Niet piepen als dat niet blijkt te werken, Nederland is gewaarschuwd dus als we eigenwijs zijn dan is dat wat we verdienen.