Aha, IS heeft last van een ‘brain drain’. Alle zwakbegaafde patatjihadii die hier hun werk (LOL! Uitkering!), wijf en woning verlaten om hun gelederen komen versterken, hebben bij elkaar opgeteld het IQ van een blikje halal-cola, dus dat schiet alvast niet op.

Zou het frame van de welkombrigades dat er horden ingenieurs, astronomen, chirurgen en advocaten hier de grenzen over gutsen dan toch waar zijn? Zien wij echt de intellectuele creme de la creme van Syrië ten onrechte aan voor jonge, seksueel gefrustreerde branieschoppers met een zwaar geval van de geestelijke afwijking islam onder de leden?

Mwah. Het overgrote deel van de ‘vluchtelingen’ is helemaal niet afkomstig uit Syrië, dus dat valt wel mee met die academisch geschoolde influx, gok ik. Hoe dan ook, mooi nieuws dat IS zit opgescheept met louter oliebollen en zwakstroompjes. Het kalifaat zal verder verzwakken als er alleen nog types bij willen horen waarvan de broer en de vader één en dezelfde persoon zijn, dat is gunstig. Maar ook maakt IS nu propaganda om vooral NIET naar Europa te reizen.

“Europa is echt VET stom. Ga er niet heen. Dat gratis geld is helemaal niet zo mooi als het lijkt. Je vrouw wordt er volstrekt losbandig. Je moet er in ouwe teringzooi wonen, semi-archeologische meuk die wij gewoon zouden opblazen. Blijf lekker hier joh. Het kalifaat, voor wie het westen haat! Syrië fuck ja! Liever een bom op je kop dan het ruime sop! Zeg NEE tegen een AZC! Oost West, kalifaat best!”

En wie trapt daar in? Precies. Alleen Abou Simpel en Abou Hersendood. Nog best knap dat ze zo’n snood plan hebben kunnen verzinnen, na de grote IQ-lekkage van de afgelopen maanden. Het wachten is op de totale debilisering van IS, tot er alleen nog zwakbegaafde amoebes bij horen die alsmaar proberen zand in hun mond te stoppen en met buitenlandse gijzelaars kraaiend van de pret kiekeboe spelen.

Omdat dat wachten wat lang duurt is Rusland alvast begonnen wat bommen te droppen op de heren, hetgeen ongetwijfeld zal leiden tot het aanzwellen van de vluchtelingenstroom. Aangezien diploma’s voor een appel en een ei kunnen worden gekocht in Syrie kunnen we beter alle instromers een IQ-test afnemen. Wie te dom is geven we aan Limburg en de rest van de raketgeleerden kan zich allicht nuttig maken in Nederland.

Maar de écht slimme Syrier heeft het wel door, die zogenaamde brain drain en de kalifaatcampagne om toch vooral niet naar Europa te reizen. Het is een sinister complot, ingestoken door Emile Roemer, om de Nederlandse arbeidsmarkt te beschermen.