In de eerste 48 uur van de crowdfundingcampagne voor Bart Schuts islamkritiekproject hebben jullie al bijna zestig procent van het streefbedrag van €5000 gedoneerd — een fantastische start!

Het streven is nu dus de resterende 2200 euro bijeen te brengen, zodat hij het daadwerkelijk kan uitvoeren.

Dat zijn 220 tientjesdonateurs.

Of 88 keer een donatie van 25 euro.

Of, laten we eens hardop dromen, 22 donateurs die allemaal 100 euro geven en zich daarmee behalve van een e-bundel van Barts artikelen (voorzien van een speciaal voor die gelegenheid geschreven nawoord; ook donateurs van €25 krijgen overigens deze bundel) ook verzekeren van een eervolle vermelding onder al zijn artikelen.

Het einddoel komt al helemaal snel in zicht als er nog meer mensen het voorbeeld van eerdere donateurs volgen door 250 euro te geven. In dat geval krijg je behalve de e-bundel met speciaal voor die gelegenheid geschreven nawoord en een eervolle vermelding onder alle artikelen ook een uitnodiging voor een aparte bijeenkomst waarin Bart de resultaat van zijn onderzoek nader zal toelichten.

Hoe kan je doneren?
Al met al meer dan genoeg redenen dus om mijn project te steunen! Dat steunen doe je door nu het bedrag van je keuze over te maken op rekeningnummer NL39FVLB0226300218 t.n.v. Stichting Jalta, Amsterdam o.v.v. ‘crowdfundingproject Bart Schut’.

Paypal gebruiken kan natuurlijk ook! Gewoon even op onderstaande button klikken, bedrag invullen en klaar.

unnamed
NB: alle giften worden verwerkt via Stichting Jalta. Deze stichting heeft de speciale ANBI-status, dat betekent dat je gift aan dit project dus aftrekbaar is voor belastingdoeleinden. Zo help je dus niet alleen mij maar ook jezelf door te geven!

En bij voorbaat dank!