theme-sticky-logo-alt
Kun je Collageen Gebruiken als je Vegan bent?

Kun je Collageen Gebruiken als je Vegan bent?

Het voedingssupplement collageen wordt veelal verkregen uit runderen en vissen. Collageen kent een hoop voordelen op het gebied van gezondheid. Het supplement collageen wordt altijd gemaakt van dierlijke producten. Toch is het mogelijk om de aanmaak van collageen in het lichaam te verbeteren, zonder dat je hier dierlijke producten voor gebruikt. Vegan collageen is een geschikt supplement voor mensen die geen dierlijke producten tot zich willen nemen. De werking van vegan collageen is iets anders dan de werking van rundercollageen en viscollageen. Vegan collageen heeft namelijk invloed op de processen in het lichaam die de aanmaak van collageen stimuleren. Dierlijke vormen van collageen zijn daarentegen extra collageen dat bij geslikt kan worden of als collageen poeder genomen kan worden en hebben verder geen invloed op de aanmaak van collageen. In deze blog leggen we je graag meer uit over de werking van vegan collageen.

Hoe werkt vegan collageen?

glas-water-drinken-vrouw

Omdat collageen altijd gewonnen wordt vanuit dieren is het niet mogelijk om een plantaardige vorm van collageen bij te slikken. Toch kun je er als vegan voor zorgen dat de productie van de lichaamseigen stof collageen in je lichaam kan worden verbeterd. Het lichaam maakt zelf collageen aan en vegan collageen kan ervoor zorgen dat de processen die hiervoor nodig zijn in het lichaam verbeterd worden. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van de lichaamseigen stof collageen wordt gestimuleerd. Vegan collageen bevat een aantal belangrijke eiwitten en peptiden die betrokken zijn bij de aanmaak van collageen. Door vegan collageen in te nemen zorg je dus voor een verbeterde collageenproductie in het lichaam.

Welke stoffen zitten er nog meer in vegan collageen?

Naast de belangrijke eiwitten en peptiden in vegan collageen bevat het supplement ook nog een aantal andere belangrijke stoffen. Hyaluronzuur en biotine hebben veel invloed op de staat van de huid. Zo kan hyaluronzuur ervoor zorgen dat kraaienpootjes verminderen. Biotine heeft daarentegen een positieve invloed op de staat van het haar. Doordat deze stoffen zijn toegevoegd aan vegan collageen zul je door de inname van het supplement merken dat je huid en haar verbeterd. Daarnaast is vegan collageen ook geschikt voor mensen met allergieën. Er bestaan verschillende smaken waar je uit kunt kiezen. Hierdoor kan je vegan collageen eenvoudig toevoegen aan een drankje of een maaltijd. Dus, ben jij vegan en wil je graag ook extra collageen binnenkrijgen? Dat is goed mogelijk. Laat je even informeren als je niet zeker weet welke je moet kiezen!

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1