theme-sticky-logo-alt
Chantal Janzen naakt? In deze 3 artikelen [mét fotos!]

Chantal Janzen naakt? In deze 3 artikelen [mét fotos!]

Chantal Janzen is een Nederlandse muziektheateractrice, televisiepresentatrice en zangeres. Ze staat ook bekend als een van de presentatoren van het populaire Nederlandse tv-programma ‘The Voice’. Toch is Chantal janzen naakt gespot, zo staat in onderstaande artikelen.

Chantal Janzen naakt in eerste editie van haar eigen blad

In het blad &C wordt Chantal geïnterviewd door talkshowhost Eva Jinek. Voor de bijbehorende fotoshoot gaf de presentatrice en actrice zich ook letterlijk bloot. Ze houdt zich overigens wel grotendeels schuil achter Eva, die haar kleding gewoon aanhield.

Chantal Janzen ‘betrapt’ op naaktstrand

Chantals ogenschijnlijk onschuldige foto krijgt veel lachsalvo’s als ze hem op Instagram plaatst. “Ben je een naaktstrand aan het bespioneren?” vraagt een persoon, wat resulteert in bijna 600 likes. Chantal Janzen reageert: “Serieus.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official)

Chantal Janzen naakt betrapt door buren

Chantal Janzen is op vakantie in Italië, waarbij ze haar familie wilde verassen. Om dat te doen besloot ze op een gegeven moment ineens naakt tevoorschijn te springen. Maar Chantal vergeet daarbij te vertellen dat er buren zijn die helemaal kosteloos naar de show bleven kijken. Het grappige verhaal werd alvast getoond op Instagram.

Chantal Janzen naakt italië

Meer Foto’s en Video’s van Chantal

 
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1