theme-sticky-logo-alt
bridget-maasland-vermogen

Bridget Maasland haar Vermogen en Salaris [2023]

De voormalige TMF vj Bridget Maasland is al jaren een bekend gezicht op de Nederlandse televisie. Je kent haar onder andere van programma’s zoals Big Brother, de nationale IQ-test, BNN at work en het dagelijkse Shownieuws. Sinds 2020 presenteert ze het programma Hotter Than My Daughter en zet ze zich in voor zwerfhonden met Dutchpuppy. Ben jij benieuwd wat Maasland voor vermogen heeft lees dan snel verder.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Hoe heeft Bridget Maasland haar geld verdient

Maasland rolde al op jonge leeftijd in de showbizzwereld. Haar moeder was visagiste waardoor ze continu omgeven werd door bekende sterren. Als kind deed ze bovendien al modellenwerk en ze maakte haar televisiedebuut met de reclame ‘Snoep verstandig, eet een appel’.

Haar eerste grote optreden op televisie was als danseres bij het Veronica programma ‘Man o man’ waar ze van 1993 tot 1995 werkte. Haar echte doorbraak kwam toen ze in 1995 aan de slag ging als vj en presentatrice bij de gloednieuwe zender TMF. Door haar werk bij dit bekende muziekkanaal kon niemand in Nederland nog om haar heen.

In 2000 ging Bridget naar de zender BNN waar ze heel veel leuke, bijzondere en brutale programma’s heeft gemaakt. Naast de Nationale IQ-test werkte ze ook mee aan het programma Neuken doe je zo en BNN At Work. Na vijf jaar maakte ze de keuze om naar de nieuwste zender Tien van Talpa te gaan waar ze de kans zou krijgen om te presenteren en te produceren. Helaas was deze zender geen succes.

Maasland stapte over naar RTL Nederland waar ze verschillende programma’s maakte. Naast haar werk als presentatrice heeft ze een kleine kledinglijn en zet zich in voor straathonden met haar stichting Dutchpuppy.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Het vermogen van Bridget Maasland

Ze verkocht haar produktiemaatschappij ‘Haagse Bluf’ in 2014 aan Endemol, maar het is niet bekend voor welk bedrag. Wel weten we dat ze een huis heeft in Amsterdam dat 800.0000 euro heeft gekost. De hypotheek op dit huis is voor 750.000 euro. Dit huis is momenteel zonder twijfel meer waard, bovendien weten we dat ze haar ouders 180.000 euro heeft geleend voor een hypotheek. Hierdoor komt het totale vermogen van Maasland op ongeveer 1,2 miljoen euro.

Video: BRIDGET MAASLAND EMOTIONEEL. Over ZOON, DE BREUK met ANDRÉ, DE PERS & DATEN.

https://www.youtube.com/watch?v=BZYmL9aytuI&ab_channel=RobbertRodenburg
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1