theme-sticky-logo-alt

Bram Krikke: Leeftijd, Vriendin en Salaris

Wie wel eens naar de radio luistert moet wel eens van hem gehoord hebben, Bram Krikke. Deze jonge vrijbuiter heeft ondertussen een aardige carrière achter de boeg als presentator op TV en radio. Bram is driemalig winnaar van de Zilveren radioster en is momenteel te beluisteren op Q-Music. Lees snel verder en ontdek wie Bram Krikke eigenlijk is.

Lees ook: Wat verdient Bram Krikke eigenlijk? [Vermogen berekening]

Populaire weetjes over Bram Krikke

Hoe oud is Bram Krikke?

Bram Krikke is geboren op 12 augustus 1994, wat betekent dat hij momenteel 28 jaar oud is. Hij werd geboren in Weesp.

Waar is hij bekend van?

Bram Krikke is bekend van zijn werk in het televisieprogramma voor jongeren #First, en als side-kick voor het programma ´Club Ondersteboven´ op het radiostation SLAM!. Hij is ook actief op YouTube, waar hij de maker is van het succesvolle programma ´Bram in de buurt´ waarin hij wekelijks straatinterviews opneemt.

Met wie heeft Bram Krikke een relatie?

Bram Krikke heeft een nieuwe liefde gevonden na zijn breuk met Didi Shanna: model Robin Holzken. Hij maakte het nieuws bekend via Instagram door een reeks foto’s van hen samen te delen met een hartje erbij.

Bram Kikke´s vroege jaren

Bram Krikke De Knieperts

Bram Krikke werd geboren op 12 augustus 1994 in Weesp. Al jong was hij veel bezig met film en journalistiek, hij begon zijn loopbaan dan ook in 2016 met zijn eigen YouTube kanaal ´De Knieperts´ terwijl hij ondertussen journalistiek studeerde. Hij viel direct op en kreeg nog tijdens zijn studie een baan aangeboden bij het televisieprogramma voor jongeren #First.

Op de radio bij SLAM

Bram Krikke brak pas echt door toen hij werd gevraagd door het radiostation SLAM! om de vaste side-kick te worden van Tom van der Weerd voor het programma ´Club Ondersteboven´.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SLAM! FAM (@_slamfam_)

Bram in de Buurt

Daarnaast was hij ook nog steeds actief op YouTube. In het programma ´Bram in de buurt´ nam hij wekelijks straatinterviews op. Deze interviews werden zeer goed bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=WunTI1Q24RY

Bram Kikke´s televisie optredens

Door Bram´s unieke manier van presenteren en vragen stellen werd hij ook opgemerkt door de grotere televisiezenders. In 2019 werd hij dan ook gevraagd om een paar keer per week een video te maken voor ´Zomer met Art´. In datzelfde jaar deed hij ook mee met het televisieprogramma ´De slimste mens´. Hij wist het maat liefst vier afleveringen vol te houden en haalde het hierdoor tot de laatste aflevering.

Qmusic

In 2020 maakte Bram Krikke samen met Tom de Weerd de overstap naar Qmusic waar hij nu nog steeds werkzaam is. Hij liet zich zelfs met zijn collega´s Mattie Valk, Domien Verschuren en Marieke Elsinga opsluiten in de Q-escaperoom. Ze deden er maar liefst 7 dagen om zichzelf hieruit te bevrijden.

Bram´s muzikale geschiedenis

Wat je misschien niet wist is dat Bram ook een aantal singles op zijn naam heeft staan. We zetten ze hier voor je op een rijtje:

  • Potentie – Deze single maakte Bram in 2019 met Stefan de Vries en Sean Demmers. Hij stond twee weken op plaats 44 van de Nederlandse top 100.
  • Oeff – In datzelfde jaar maakt Bram zelf de single ´Oeff´.
  • Frikandel speciaal – Deze keer hadden Stefan de Vries en Sean Demmers een hit te pakken, min of meer in ieder geval, want de single stond 3 weken op plaats 24 in de Nederlandse top 100.
  • Kinderarm – Samen met zijn vrienden Stefan en Sean maakte hij nog een single, ´Kinderarm´. De song bereikte de hitlijsten niet.

De awards van Bram Kikke

In Bram´s loopbaan heeft hij al heel wat awards in de wacht weten te slepen. In 2019 won hij de Marconi Award voor Aanstormend Talent. In datzelfde jaar en in 2020 en 2022 won hij de Zilveren Radioster voor beste presentator van het jaar. Daarnaast heeft hij twee keer The Best Social Award in de categorie ´Best Personality´ gewonnen, dat was in 2019 en 2021.

Video: Bram krijgt een Goude Radioring

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1