theme-sticky-logo-alt

Bram Krikke zijn beeldschone Vriendin Robin [Sexy foto’s]

Bram Krikke heeft niet alleen een zeer goed lopende carrière, hij slaat ook de ene na de andere mooie vriendin aan de haak. Van 2018 tot 2021 had hij een relatie met de beeldschone Didi Shanna. In december 2021 werd bekend dat hij een relatie heeft met het Nederlandse model Robin Marjolein Holzken die onder andere werkt voor Victoria Secret.

Bram en Robin Holzken

Robin Marjolijn Holzken is een model die op dit moment werkzaam is in The Big Apple, New York. Daarom was Bram kort geleden in New York; hij was bij Robin. Als je nog even verder rondsnuffelt op de Instagram van zijn nieuwe vriendin zie je dat ze allemaal modellenshoot’s deelt. Dat snappen wij wel; ze is inderdaad megaknap!

Foto’s van Bram Krikke zijn vriendin

Bram zijn ex Didi Shanna

Bram Krikke en Didi waren drie jaar lang gelukkig samen. In December 2021 gingen ze uit elkaar. In het AD zei Bram hierover ‘Ondanks dat we van elkaar houden, en nog steeds enorm kunnen lachen met elkaar, hadden we niet meer die vonk’

Bram geeft aan dat er geen ruzie of drama is en dat ze allebei achter hun breuk staan. Ondanks dat we elkaar aanbidden en nog steeds om elkaar kunnen lachen samen, hadden we niet meer die vonk en kwamen we tot de conclusie dat we een ander labeltje moeten opplakken op onze relatie. Namelijk die van vriendschap.

Foto’s van de Ex van Bram Krikke

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1