theme-sticky-logo-alt

Wat verdient Bram Krikke eigenlijk? [Vermogen berekening]

Bram Krikke is een radio-dj, vlogger en bekende tv-persoonlijkheid die al een aantal jaren flink in de schijnwerpers staat. Na zijn studie journalistiek is hij direct aan de slag gegaan als vlogger en tv-presentator. Ondertussen heeft hij al heel wat programma´s op zijn naam staan en heeft hij een aardige carrière opgebouwd in de radiowereld. Hij werkt dan ook alweer een tijdje bij Qmusic. Uiteraard stellen we onszelf de grote vraag, Wat is Bram Krikke´s vermogen eigenlijk? We gaan proberen je een antwoord te geven op dit goed bewaarde geheim.

Vermogen van Bram Krikke

Bekende (en zelfs minder bekende) Nederlanders houden er niet van om over geld te praten, in ieder geval niet over salarissen. Daarom gaan we zelf maar een gokje wagen. Wat we weten is dat Bram aardig wat inkomsten heeft die gegenereerd worden vanuit zijn YouTube account. Hij heeft ongeveer 300.000 volgers en zijn video´s zijn maar liefst 20 miljoen keer bekeken. Geschat wordt dat hij hiermee ongeveer 40.000 euro heeft verdient.

Maar Bram doet natuurlijk meer dan alleen maar vloggen op YouTube. Geschat wordt dat het complete vermogen van Bram Kikke ligt op zo´n 2 ton. Daarbij wordt geschat dat Bram per jaar ongeveer 50.000 euro verdient voor zijn werk als DJ bij Qmusic.

Hoe is Bram Krikke rijk geworden?

De bekende vlogger, radio-DJ en presentator die bekend staat om zijn geinige snor en ongemakkelijke humor werd op 12 augustus 1994 geboren in Weesp. Al vroeg wist hij welke richting hij op wilde en begon daarom aan een opleiding journalistiek. Tijdens die opleiding begon hij al snel met zijn eigen YouTube kanaal ‘De knieperts’. Vanaf toen ging het in een razende vaart, van YouTube ging hij naar televisie en daarna naar de radio. In 2019 won hij zelfs de Marconi Award voor aanstormend talent.

Veelzijdige persoonlijkheid

Bram Krikke lijkt wel van alle markten thuis te zijn. Niet alleen is hij succesvol op de radio en tv. Hij maakt ook muziek en heeft zelfs zijn eigen chipsmerk. De Krikkies, lekkere kaasballetjes gemaakt van mais zijn nu verkrijgbaar bij de Jumbo. Wat je ervan kan verwachten, een eigenzinnig snackje, een beetje zoals Bram zelf.

Muzikale carrière

Er is een grote kans dat je niet op de hoogte bent van Bram zijn muzikale carrière, maar hij heeft inmiddels al vier singles op zijn naam staan waarvan er één zelfs 3 weken op de 24e plek in de Nederlandse top 100 heeft gestaan. Het gaat om het liedje ‘Frikandel speciaal’ die hij maakte samen met Stefan de Vries en Sean Demmers. Met hen maakte hij ook het nummer ‘Potentie’ en ‘Kinderarm’ die iets minder succesvol waren.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1