theme-sticky-logo-alt

Krikkies: Bram Krikke zijn eigen chips merk

Bram Krikke is een bekende radiopresentator en ondertussen een bekend gezicht op TV, Instagram en YouTube. Hij heeft al heel wat leuke projecten op zijn naam staan. Van vlogs, jongerenprogramma´s op televisie, werken bij SLAM! en Qmusic tot zijn eigen muzieksingles. Maar nu heeft Bram echt iets bijzonders. Bram´s eigen chipsmerk Krikkies ligt nu bij de Jumbo in de winkel. Leer alles over deze lekkere snack.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

Krikkies van Bram Krikke

Volgens Bram is het werkelijk waar een droom die uitkomt, zijn eigen chips, wie had dat ooit kunnen denken. Sinds kort kun je de Krikkies van Bram gewoon bij de Jumbo kopen. Krikkies lijken op chips, kraken zoals chips en smaken zelfs zoals chips, maar volgens de fabrikant zijn ze nog beter. Krikkies zijn namelijk lekkere corny Mais-ballen met een beetje kaas en een beetje Krikkie. Onze eigen Bram Krikke staat zelfs op de verpakking afgebeeld op een fietsje alsof hij ET (een Krikkie in dit geval) naar in een baan rond de maan gaat sturen.

Wat zijn Krikkies eigenlijk

Volgens Bram Krikke zelf is het moeilijk om uit te leggen wat Krikkies nou precies zijn, want je moet het eigenlijk zelf proeven. Het grote verschil is dat deze chips niet van aardappel, maar van mais gemaakt zijn. En bovendien hebben ze een lekkere kaassmaak. Het is volgens Bram het beste als je zo´n zak Krikkies in een keer op eet. En volgens hem moet je je laatste Krikkie met een trickshot je mond in schieten. In elke zak zit 110 gram precies genoeg om in één keer te verorberen.

Waar koop je Krikkies (Bram Krikke chips)

Je kunt de Krikkies van Bram Krikke voorlopig alleen kopen bij de Jumbo, of online in de webshop. Probeer ze snel uit en ontdek of jij net zoals Bram ook verslaafd wordt aan deze cheezy crunchy snack.

https://www.youtube.com/watch?v=EMJEwhAEkXU
Bij Jumbo vallen de Chips van Bram Krikke in iedergeval goed in de smaak!
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1