Beschaafd Nederland reageerde vol afschuw op het drama in Israël, waar eergisteren tientallen Palestijnse demonstranten werden doodgeschoten door het Israëlische leger. Onbeschaafd Nederland juichte de slachtpartij echter toe. 

De reacties op het bericht van @DutchJews van de website Joods.nl logen er niet om. Na een nogal politiek gekleurd commentaar over de tragische gebeurtenissen van afgelopen maandag ging de beerput helemaal open.

Zo schreef ene Mathilde van Vliet:

Childabuse! Ze blazen het ene kind op en maken er gewoon eentje bij. Elke 9 mnd weer een nieuwe bommenterrorist die je opoffert. En zelf blijven die waardeloze ‘kerels’ buiten schot. Hoe bedoel je: laf? Kan je mammie/ allah trots op zijn, op zo’n loser. Dat zijn geen mannen!

Hoe krijg je het uit je pen? Andere tweeps vonden dat Israël maar een bom moest gooien op de demonstranten of dat de Palestijnen dit maar eens in Syrië moesten proberen, want dan zouden ze meteen allemaal worden uitgemoord. Volgens de anonieme tweep @Rinoesy zijn terroristen de ware moslims.

Wat je op dit filmpje ziet zijn de echte moslims, laag, laf, gewelddadig,en dom!

Een zekere @Captaintommie vond het nodig om een Yernazje te maken:

Wedstrijd, raad het IQ: 20

De meest hatelijke reactie was echter van een zekere Job te Pas, die haat tegen moslims, haat tegen Palestijnen en haat tegen de mensenrechten in één tweet combineerde:

Gefeliciteerd excellentie . Het -volk van uw echtgenoot had succes met de NAKBA-suicidewedstrijden. De eerste 60 jeugdige winnaars planten zich voortaan voort bij Allah. Op naar de 50.000 en het HAMAS-IQ op aarde stijgt naar gemiddeld. HOERA!

Dit racistische bericht werd bovendien door Joods.nl geliked. Gelukkig maar dat er in Nederland ook een ander joods geluid is.