LUKOIL opent het 70e tankstation in Nederland en alweer het 225e tankstation in de Benelux. Deze stap weerspiegelt de ambitie van LUKOIL om te blijven investeren in belangrijke economische regio’s en daarmee diverse soorten brandstoffen tegen lage prijzen aan te bieden. Dit voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Kwaliteit, eenvoud en transparantie staan hierbij centraal.

Dit station biedt het beste van de fuel en snacking wereld. Er zijn speciale rijstroken voor vrachtwagens, die voorzien zijn van hogesnelheidspompen voor truckers. In de state of the art wasstraat kunnen klanten een zogeheten lava wash met infinite mousse uitproberen; een ware VIP-behandeling voor de wagens. In de moderne shop met 12 zitplaatsen kunnen alle on the go shoppers even een pauze inlassen en genieten van vers belegde broodjes en ander lekkers, waaronder vers gebakken pizza. Gewoon genieten van een koffiemoment in de CHAQWA koffiehoek kan ook.

Het kwartje van KOK Conny

Van 5 tot en met 20 september krijgen alle klanten bij het station Hardinxveld Giesendam een korting van 15 cent per liter en op de zaterdag 7 en 14 september maar liefst 25 cent*. Het kwartje van KOK Conny zoals de actie van 25 cent korting per liter heet, geldt tussen 10:00 en 16:00 en is een referentie naar het gezicht van de zaak. Met deze actie is het LUKOIL station in Hardinxveld Giesendam gelijk het goedkoopste uit de buurt. Ook kunnen er tussen 8 en 13 september gratis producten worden getankt. De cadeaus wisselen elkaar af. Tot slot worden er verschillende gratis tank- en wasbeurten verloot.

Interview- en fotomogelijkheden LUKOIL’s Svyatoslav Smolyaninov en Ivo Hoskens

Graag nodigen wij je van harte uit om donderdag 5 september om 11:00 bij de opening aanwezig te zijn. Er zal een lintje worden doorgeknipt. Hierna zullen er wat hapjes en drankjes genuttigd worden. Dan zal er volop gelegenheid zijn om gelijk te profiteren van de kortingen en om het station van alle kanten te bekijken. Kortom, feest. Wees erbij!

CEO Lukoil West-Europa, Svyatoslav Smoliyaninov en retail director Lukoil West-Europa, Ivo Hoskens zijn beschikbaar voor gezamenlijke interviews en kunnen je meer vertellen over wat de opening nou precies verder allemaal inhoudt. Andere aanwezigen zijn burgemeester Hardinxveld-Giessendam Dirk Heijkoop, wethouder Theo Boerman en WTCR-racer Nick Catsburg. Ook Nick Catsburg kan de pers te woord staan. Tot slot zijn er genoeg gelegenheden om foto’s te maken.

 

DATUM: 5 september 2019, start 11:00

WAAR: Peulenlaan 261 3371 XL Hardinxveld Giesendam

BIJZONDERHEID: opening 255e LUKOIL tankstation in de Benelux en 70e LUKOIL tankstation in Nederland

MET WIE: Opening door CEO LUKOIL West-Europa, Svyatoslav Smoliyaninov en retail director LUKOIL West-Europa, Ivo Hoskens. Speciale aanwezigen zijn burgemeester Hardinxveld-Giessendam, Dirk Heijkoop, wethouder, Theo Boerman en WTCR-racer, Nick Catsburg. En…natuurlijk hopen wij op de komst van pers. Wees erbij!

AANMELDEN: e-mail naar dpmedia@mail.com. Bellen kan ook: +31646327728