Thierry Baudet stelde maar liefst 100 Kamervragen over het niet-bindende immigratieverdrag van Marrakesh, dat Nederland voornemens is om te ondertekenen. Volgens het Forum voor Democratie is dit verdrag namelijk stiekem wel bindend.

 

Op 10 en 11 december zal in Marokko een VN-conferentie plaatsvinden, waar landen een immigratieverdrag zullen ondertekenen. Hierin beloven landen meer te zullen doen om het ingewikkelde vraagstuk van immigratie aan te pakken. Het verdrag is echter niet bindend, wat betekent dat het vermoedelijk bij mooie woorden blijft. Niettemin zien PVV, FvD en de SGP er een snood internationaal complot in om West-Europese landen te overspoelen met illegale Afrikaanse en islamitische immigranten.

Uiteraard voert ook de JFVD, de jongerenorganisatie van het Forum voor Democratie, actie tegen Marrakesh. Ze roepen op Facebook de mensen op te reageren in de comments. De reacties liegen er dan ook niet om.

Veel reaguurders roepen boos dat Nederland niet moet tekenen. Een reaguurder, Camiel Hufkens, wil vrijwilligers met machinegeweren, mannen, die de migranten moeten tegenhouden. Hij zegt er overigens niet bij dat zij migranten moeten afschieten, dat wordt in het midden gelaten, zodat hij misschien met deze idiote uitspraken kan wegkomen. Een andere reaguurder, Jan Stehouwer, wil geen migranten omdat ons land volgens hem straks wordt ‘volgeplempt en volgefokt’ met deze ‘toekomstige uitkeringstrekkers’. Nico van der Klok schrijft dat het verdrag ondertekenen gelijk staat aan landverraad, waarmee hij bedoelt dat het ‘echte’ Nederland aan de ‘buitenlanders’ wordt overgeleverd. Ook Liliana Hartisma beweert iets in de trant: ‘Als dat getekend word is ons land bij wijze verkocht.’ De meest simpele racistische reactie wordt gegeven door Leo Kalkman: ‘Nóg méér Marokkanen? NEE’.

Het blijft gelukkig bij woorden, maar hoe lang nog? Gisteren werden bij George Soros, de Clintons en Barack Obama bombrieven bezorgd. Wat we niet los kunnen zien van de haatcampagne die de Alt-Right voert tegen Soros en Democratische politici. Zullen alt-rechtse Nederlanders straks ook tot gewelddaden overgaan?

JFVD racisme JFVD racisme2

JFVD racisme3

 

Uitgelichte afbeelding: Screenshot Youtube