Alweer een nieuwe proscriptielijst

Alweer een nieuwe proscriptielijst

Website Altrechts.com komt met een ‘Overzicht Volksvijandig Nederland’. 

 

Extreemrechts Nederland heeft weer een nieuwe proscriptielijst gemaakt. Enkele jaren geleden maakte de website ‘Generaal Pardon’ ook zo’n lijst, waarop alle ‘linkse landverraders’ stonden. D66’er Jeroen Mirck was zeer geschrokken dat hij op deze ‘dodenlijst’ stond en schreef hierover een aardig stukje, dat nog steeds op zijn blog staat.

De website Altrechts.com is met deze nieuwe proscriptielijst dus niet bijster origineel.

 

Overzicht Volksvijandig Nederland

Deze pagina gaat over de volksgenoten die zich in woord en daad inspannen tegen ons volk. U moet hier denken aan Marxisten, Feministen, Homoseksualisten, Kolonisatie-Propagandisten, Cultuur-afbrekers et cetera. Laten we de kleine namen en de passieve steunbetuigers aan deze genocide achterwege laten en proberen een waardevolle database van de schadelijkste Nederlanders samen te stellen.

Wanneer u een naam voordraagt, probeer dan ook een korte beschrijving van deze persoon of organisatie bij te voegen, opdat duidelijk mag zijn waarom het volksvijandig is.

Eens in de zoveel tijd zullen wij uw reacties in het artikel verwerken.

 

Toen ik toentertijd de lijst van linkse landverraders van ‘Generaal Pardon’ las was ik zeer teleurgesteld dat mijn naam niet werd genoemd, dus ik meldde mij voor de grap aan. Dat heb ik vandaag ook maar weer eens gedaan. Het beste wapen tegen extremisme is immers humor.

 

Geachte aanbidders van de groene kikker Pepe,

Bij dezen wil ik Ewout Klei aangeven als volksvijandig element van het Nederlandse volk,

Ewout Klei: een visieloze Sorosslaaf. Rat (aldus Wierd Duk), kasthomo (aldus Annabel Nanninga) en neprechts (aldus De Dagelijkse Standaard).
Ewout Klei is het slechtste wat het liberalisme belichaamt: hij heeft geen ideologie. Ook propageert hij het totaal achterhaalde ideaal kleurenblindheid en is hij niet tegen zwarte mensen of de islam, terwijl wij weten dat het blanke ras superieur is. Ewout Klei zegt dat hij VVD stemt, maar diep van binnen is hij een D66’er. Vandaar ook zijn kritiek op de PVV en het Forum voor Democratie van Homo Universalis Thierry Baudet. Klei is de ultieme cuckservative.

Met vriendelijke groet,

Ewout Klei

Over deze auteur

Ewout Klei

Ewout Klei (1981) is politiek historicus. Hij studeerde af op Joan Derk van der Capellen tot den Pol, promoveerde op de geschiedenis van het Gereformeerd Politiek Verbond en schreef de JOVD-kroniek De weg naar de macht.

Geef ook aan Jalta!

Steun Jalta! Doneren kan via Paypal:Of iDeal:

ONLINE DONEREN

Of door te storten op IBAN NL39FVLB0226300218 tnv Stichting Jalta, Amsterdam. Stichting Jalta heeft Anbi-status, uw gift is dus aftrekbaar voor belastingdoeleinden!

Facebook