theme-sticky-logo-alt

Benjamin is klaar met dominant gedrag van Joshua in ‘Winter Vol Liefde’: ‘Je bent manipulatief’

Winter Vol Liefde

Benjamin zoekt steun bij zijn huisgenoot Anna. “Joshua ging gisteravond door het lint”, vertelt Benjamin. “Hij is twee dagen weggeweest en toen hij terugkwam, zat het goed tussen ons. Ik heb hem gisteravond een fijne avond gewenst. Maar hij zei meteen: ‘Nee, ik ga hier niet mijn koffer uitpakken. Ik ga naar jouw huis.’ Maar dat wilde ik niet.” Toen begon hij te schreeuwen aan de telefoon. Hij kon het niet accepteren dat hij niet naar mijn huis mocht komen. Hij vond zichzelf belangrijker dan mij. Daar trek ik de grens. Hij kan soms heel arrogant zijn. Dan denkt hij dat hij beter is dan anderen. Hij is niet bepaald bescheiden en dat vind ik geen goede eigenschap in iemand.”

Skikunsten van brokkenpiloot Mike uit ‘Winter Vol Liefde’ zorgen voor slappe lach bij kijkersLees ook

Anna schrikt van Benjamins verhaal en is duidelijk: “Ik zou het niet accepteren als iemand naar mij begint te schreeuwen, als ik die persoon pas zeven dagen ken. Ik zou na zeven…

Lees verder bij www.linda.nl

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1