theme-sticky-logo-alt
Alles Over Amy Rose (Winter Vol Liefde)

Alles Over Amy Rose (Winter Vol Liefde)

Winter Vol Liefde is een spin- of van het populaire programma B&B vol liefde. Singles vertrekken vanuit Nederland naar een winters paradijs om mogelijk de liefde van hun leven aan de haak te slaan. In 2024 vond Amy Rose (20) de liefde bij de in Zwitserland woonachtige makelaar Saul (29). Wie is Amy Rose uit Winter Vol Liefde eigenlijk en hoe zit het nu tussen haar en Saul? Je leest het antwoord hier.

  • Volledige naam: Amy Rose de Bruijn
  • Leeftijd: 20
  • Bekend van: Winter Vol Liefde seizoen 2023/2024
  • In relatie met: Saul Colthof
  • Kinderen: In verwachting van hun eerste kindje

Wie is Amy Rose de Bruijn

amy-rose-winter-vol-liefde-strand

Amy Rose de Bruijn komt uit Veenendaal in de provincie Utrecht. Voordat Amy Rose meedeed aan Winter Vol Liefde was ze druk als model, styliste en social media marketeer. Ze probeert al van jongs af aan in de schijnwerpers te staan. Op haar 15e deed ze bijvoorbeeld mee aan de Miss Teen verkiezing en eindigde in de finale.

Ze probeerde daarnaast een status als influencer te verwerven. Haar Instagram posts bestonden vooral uit kiekjes met vriendinnen, sensuele foto’s, beautyposts en foto’s in modieuze kleding. Ze had voor de serie een bescheiden aantal volgers. 5000 volgers is overigens een stuk meer dan velen van ons hebben.

Amy Rose in de Winter Vol Liefde

amy-rose-winter-vol-liefde-verliefd

Sinds 2021 is het programma B&B Vol Liefde op de Nederlandse buis te zien. In dit programma gaan singles daten met eigenaren van B&B’s over de hele wereld. Dit programma bleek zo succesvol te zijn dat er een aantal spin-offs werden bedacht, waaronder Winter Vol Liefde.

Winter Vol Liefde is een datingprogramma waarbij een aantal singles op bezoek gaan bij een single die woonachtig is in een winters gebied. Zo is er in het eerste seizoen een barmedewerker die woonachtig is in Oostenrijk, maar ook een gids die in Zweden woont en Saul de makelaar die in Zwitserland woont.

Amy Rose weet meteen “Dit is hem”

Voor de opnames van het programma Winter Vol Liefde plaatsten de kandidaten een oproep. Amy Rose zag de oproep van de makelaar Saul Colthof en wist meteen dat ze zichzelf op wilde geven. Ze was zich bewust van het leeftijdsverschil van 9 jaar, maar de aantrekkingskracht was te groot.

Stiekem contact voor het programma

Voordat ze naar Zwitserland afreisde om de makelaar echt te leren kennen zocht ze hem op Instagram op. Niet alleen gaf het haar de kans om meer foto’s van hem te bekijken, ze besloot hem ook een berichtje te sturen. Ze zegt hierover zelf dat ze een klein beetje contact hebben gehad.

Ze zegt daar ook bij dat haar vrienden en familie een goed gevoel bij hem hadden. De vraag is dus hoeveel contact de twee voor het programma hadden. Het lijkt toch een beetje meer dan Amy Rose wil doen geloven.

Amy Rose ging vol zenuwen het avontuur aan

Toch was Amy Rose de Bruijn nog niet vastbesloten dat ze een relatie wilde met Saul. Ze besloot het als een groot avontuur te zien, en wel te kijken hoe het afloopt. Ondanks dat ze het allemaal rustig over zich heen wilde laten komen was Amy Rose heel zenuwachtig over de eerste ontmoeting.

Het was alsof ze elkaar al jaren kenden

Dat bleek achteraf helemaal nergens voor nodig, want ze voelde zich bij Saul Colthof volledig op haar gemak. Volgens Amy Rose de Bruijn leek het alsof ze elkaar al jaren kenden. Dat was volgens haar heel bijzonder om te ervaren. Misschien had dat ook te maken met het feit dat Saul naar eigen zeggen iemand is die heel snel verliefd wordt. Volgens hem kan hij al in de rij van de kassa op iemand verliefd worden.

Omgaan met de concurrentie was niet makkelijk

Wat Amy Rose wel moeilijk vond was het feit er nog meer dames op visite zouden komen. Zijzelf was er al 2,5 dag voordat de andere dames kwamen. Daardoor had ze het gevoel dat ze elkaar al aardig hadden leren kennen en dat hun toekomst samen wel goed zat.

Claimy Rose

Toch vond Amy Rose het uiteindelijk best lastig dat er ook 6 andere vrouwen waren, ze voelde zich dan ook regelmatig jaloers. Amy Rose had toen al de vlinders in haar buik en wilde Saul kostte wat het kost voorkomen dat anderen een kans zouden krijgen. Dit zorgde ervoor dat ze op social media de bijnaam ‘Claimy Rose’ kreeg. Na 2 weken besloot Saul voor zijn ‘Eem’ te kiezen zoals hij Amy Rose liefkozend noemt.

De sneeuwchallenge

Amy Rose viel overigens niet alleen op vanwege haar jaloerse trekjes. Ze ontpopte zich tijdens de serie als een ware trendsetter. Samen met de ex van Saul, Rafaëlla, besluiten ze mee te doen aan de sneeuwchallenge. Beiden gaan op hun knieën in de sneeuw zitten en drukken hun gezicht in het witte poeder. Dat doen ze niet alleen voor de grap, volgens Rafaella maakt het je ook 10 jaar jonger. Vervolgens tagden tientallen vrouwen Amy Rose op Instagram in berichten waarin ze laten zien dat ze ook meedoen met de challenge.

Hoe gaat het nu met Amy Rose en Saul

amy-rose-winter-vol-liefde-partner

Het koppel is ondertussen al een tijdje samen en het gaat volgens Amy Rose heel goed. Zijzelf is vaak wat drukker en Saul is juist heel kalm, dat zorgt ervoor dat ze elkaar perfect aanvullen. Amy Rose en Saul wonen samen in het prachtige appartement van Saul in Zwitserland. Het luxe appartement in Riederalp heeft uitzicht op de Matterhorn.

Kort nadat de uitzendingen plaatsvonden plaatsten Amy Rose en Saul een paar mooie kiekjes op Instagram van hun vakantie naar het warme Tenerife. Volgens het bijschrift hebben ze genoten van de zon, de zee, het strand, martini’s, gin-tonics en heel veel liefde.

Amy Rose uit Winter Vol Liefde is in verwachting

Eerder zei Amy Rose in een interview al dat zowel zij als Saul gek zijn op familie en ook de wens hadden om later een eigen familie te beginnen. Ze gaf aan dat ze hoopte dat het heel mooi zou zijn als ze dat gegund is. In april 2024 maakten Amy Rose en Saul bekend dat ze 20 weken zwanger zijn.

De zwangerschap en relatie moesten lang geheim blijven

Amy Rose vond het heel moeilijk om geheim te houden dat ze zwanger was. Meestal kiezen ouders ervoor om dit op zijn vroegst na 12 weken bekend te maken, maar Amy Rose de Bruijn en Saul Colfhof moesten wat langer wachten. De uitzendingen waren namelijk nog niet uitgezonden toen Amy Rose wist dat ze zwanger was. Het programma werd in de winter van 2022 opgenomen en een jaar later uitgezonden.

Mensen mochten dus nog niet weten dat ze een relatie hadden en dat Amy Rose ondertussen al bij Saul op de berg woonde. Laat staan dat Amy Rose bekend kon maken dat ze zwanger is. Volgens Amy Rose was het ergens ook wel leuk om samen een geheimpje te hebben, maar ze is toch opgelucht dat het nu bekend is. Dat deden ze door een post te plaatsen op social media met het onderschrift

“Baby Colthof on the way, our greatest adventure yet”.

Moeilijk begin van de zwangerschap

amy-rose-winter-vol-liefde-bloot

In een interview zegt Amy Rose dat de eerste maanden van de zwangerschap vrij zwaar voor haar waren. In het begin was ze heel misselijk. Bovendien zat ze niet lekker in mijn vel en had ze naar eigen zeggen af en toe een behoorlijk slecht humeur. Later kwamen ze er ook achter dat ze zwangerschapsdiabetes heeft. Dat komt wel vaker voor, maar het is toch iets om rekening mee te houden.

Nu zegt ze er helemaal klaar voor te zijn en klaar te zijn voor de geboorte van hun eerste kindje in augustus 2024. De uitgerekende datum is 28 augustus 2023, de dag waarop ook Sauls opa jarig is. Het koppel heeft ondertussen ook bekend gemaakt dat hun eerste kindje een meisje wordt.

De tol van het succes

Toen Amy Rose zich aanmeldde voor het programma werd haar door RTL verteld dat het programma wel eens heel groot kon worden. Amy Rose nam dat met een korreltje zout, ze kon zich namelijk niet zo goed voorstellen dat mensen het programma ook zouden kijken. Het was dan wel een spin-off van een populair programma, Winter Vol Liefde zelf was nog niet eerder uitgezonden.

Dat het programma inderdaad heel succesvol was merkte ze doordat het aantal Instagram volgers binnen een paar dagen verdubbelde. Ondertussen heeft ze 142.000 volgers. Dat is ergens natuurlijk heel leuk, maar ze krijgt ook veel negatieve reacties.

Amy Rose zegt dat ze in het begin moeilijk tegen de negatieve reacties kon en er regelmatig een traantje om heeft gelaten. Nu weet ze dat ze die negatieve reacties naast zich neer moet leggen. Zo probeert te onthouden wie er echt toe doen en dat zijn haar vriend, haar familie en haar vrienden.

Veelgestelde vragen over Amy Rose uit Winter Vol Liefde

amy-rose-winter-vol-liefde-zwanger

Het lijkt erop dat Amy Rose jullie flink bezighoudt. Dit zijn de meestgestelde vragen over deze brunette uit Winter Vol Liefde.

Wat is de leeftijd van Amy Rose uit Winter Vol Liefde?

Amy Rose is 20 jaar oud en scheelt 9 jaar met haar partner Saul Colthof.

Is Amy Rose nog samen met Saul?

Ja, Amy Rose is nog samen met Saul. Ze wonen ondertussen samen in Zwitserland en Amy Rose is zwanger van hun eerste kindje.

Is Amy Rose uit Winter Vol Liefde zwanger?

Ja, Amy Rose uit Winter Vol Liefde is zwanger van Saul Colthof. Ze moesten deze zwangerschap heel lang geheim houden, omdat de uitzendingen van Winter Vol Liefde nog niet waren geweest. Amy Rose is op 24 augustus 2024 uitgerekend en het zal een meisje worden.

Waar komt Amy Rose uit Winter Vol Liefde vandaan?

Amy Rose uit Winter Vol Liefde is geboren in het Utrechtse Veenendaal. –

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1