theme-sticky-logo-alt
Miriam-Swinkels-portret

Alles Over Miriam Swinkels (De Ex van Rob Kemps)

Miriam Swinkels is jarenlang de drijvende kracht geweest achter Snollebollekes en Rob Kemps. Ze was niet alleen zijn tourmanager, maar sinds 2017 ook de partner van Rob Kemps en de moeder van zijn kinderen. Sinds een jaar zijn de twee uit elkaar, maar dat betekent niet dat Miriam Swinkels bij de pakken neer gaat zitten.

Miriam focust zich nu op haar kinderen en haar nieuwe baan. Hierbij probeert ze de spotlight zo veel mogelijk te vermijden. Maar wie is Miriam Swinkels eigenlijk? Wat is de leeftijd van Miriam Swinkels en wat heeft Miriam Swinkels te maken met Bavaria bier? We geven je hier het antwoord.

Weetjes over Miriam Swinkels

  • Leeftijd: Naar schatting 37 jaar
  • Partner: Onbekend
  • Ex-partner: Rob Kemps (Snollebollekes)
  • Kinderen: 4
  • Komt uit: Noord-Brabant
  • Beroep: Administratief medewerker, voorheen tourmanager Snollebollekes

Wie is Miriam Swinkels

Miriam-Swinkels

Bron: Instagram robkemps13

Miriam Swinkels is geboren en getogen in Brabant. In 2002 startte ze in Tilburg de opleiding Toeristisch management aan de Rooi Pannen. In 2008 studeerde ze hier af. In eerste instantie richtte ze zich op het toerisme en ging aan de slag bij het Van der Valk Hotel in Eindhoven. Langzaam ging ze de richting van de horeca en het entertainment op. In 2011 begon Miriam Swinkels als receptioniste bij Real Serious Games in Eindhoven. Dit bedrijf richtte zich op gamification, oftewel spelenderwijs leren voor bedrijven.

In 2013 maakte ze de overstap naar Vriens Horeca Service. Miriam Swinkels beroep was hier eventmanager. Vanaf 2017 was ze full-time tourmanager van Snollebollekes. Vier jaar lang zorgde ze voor de planning en logistiek. In die tijd groeide Snollebollekes, van haar toenmalige partner Rob Kemps uit tot een immens populaire feestband. In die periode scoorde Snollebollekes hits zoals Vrouwkes en Snollebollekes.

In 2021 gaf ze haar functie bij Snollebollekes op. Mogelijk had dit te maken met de aankomende breuk met Rob Kemps en de geruchten dat hij vreemdging. Miriam Swinkels nam in eerste instantie een baan aan als recruiter. Nu is ze alweer een jaar werkzaam bij Today Administratie in Son en Breugel. Miriam Swinkels beroep is nu administratief medewerker.

Miriam Swinkels kinderen

Kinderen-Miriam-Swinkels

Bron: Instagram robkemps13

Miriam Swinkels heeft 4 kinderen. Miriam Swinkels heeft twee dochters uit een eerdere relatie en een zoon en dochter van Rob Kemps. Op de Instagram-pagina van Rob Kemps is te zien dat de vier kinderen van Miriam Swinkels het heel goed met elkaar kunnen vinden. De oudere kinderen zijn heel trots op hun jongste zusje.

Miriam Swinkels dochters en zoon:

  • Dochter Demi van 14 jaar
  • Dochter Chrissi van 11 jaar
  • Zoon Manu van 3 jaar
  • Dochter Lola van 1 jaar

Miriam Swinkels leeftijd

Miriam Swinkels houdt zich het liefst op de achtergrond. De spotlight liet ze over aan haar ex-partner Rob Kemps. Nu de twee uit elkaar zijn, heeft ze al haar social media-accounts afgeschermd. Zo kan ze optimaal genieten van haar leven met haar vier kinderen. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat Miriam Swinkels leeftijd een goed bewaard geheim blijft. We schatten dat haar leeftijd rond 37 jaar ligt.

Wat heeft Miriam Swinkels met Bavaria te maken

Miriam Swinkels en Bavaria, waar gaat dat over? De grote bierbrouwerij Bavaria in Noord-Brabant wordt gerund door de familie Swinkels. De bierbrouwerij uit Lieshout wordt sinds 1773 door de familie Swinkels gerund. Het bedrijf bestond toen al meer dan 80 jaar. Sindsdien is de brouwerij uitgegroeid tot een miljoenenbedrijf. De brouwerij is altijd in handen gebleven van de familie Swinkels. Momenteel werken er meer dan 25 familieleden bij de brouwerij.

Of Miriam Swinkels vader ook werkzaam is bij Bavaria is niet bekend. De connectie tussen Miriam Swinkels en Bavaria is dan ook niet met zekerheid vast te stellen.

Miriam Swinkels en Rob Kemps

Rob-Kemps-Miriam-Swinkels

Bron: Instagram robkemps13

Miriam Swinkels en Rob Kemps waren tot 2022 partners. De twee die samen ook kinderen hebben waren al jaren bij elkaar. De geruchten gingen al een tijdje dat Rob Kemps een affaire zou hebben. Toen Miriam Swinkels in 2021 besloot om te stoppen met haar werk als tourmanager voor Snollebollekes werden de geruchten alleen maar sterker.

In 2023 kondigde Rob Kemps zijn breuk met Miriam Swinkels aan. Naar eigens zeggen zijn ze als vrienden uit elkaar gegaan en houden ze nog steeds van elkaar. Toch zijn veel mensen een beetje verbitterd over de breuk. Niet zo vreemd ook, want Rob Kemps en Miriam Swinkels hadden net een dochtertje gekregen.

Miriam Swinkels dochter Lola werd slecht een paar maanden voor de breuk geboren. Niet veel later kondigde Rob Kemps zijn relatie met Stephanie Klaver aan. Een van de danseressen van Snollebollekes. Dat deed hij door een selfie van de twee te posten op Instagram.

Sindsdien zien we alleen maar romantische kiekjes van de twee voorbij komen. Desondanks ziet hij zijn kinderen nog regelmatig. Samen met Miriam Swinkels heeft Rob Kemps twee kinderen. Het jongetje Manu van drie en hun dochter Lola die iets ouder is dan een jaar. Rob Kemps ziet zijn stiefkinderen overigens ook nog regelmatig. De dochters uit een eerdere relatie trekken regelmatig op met Rob Kemps.

Miriam Swinkels woning

Na de breuk met Rob Kemps heeft de zanger en artiest een hypotheek van € 500.000 afgesloten. De geruchten gaan dat deze hypotheek bedoeld is voor een woning voor Miriam Swinkels en haar kinderen. Het lijkt ons niet meer dan schappelijk dat Rob Kemps zijn ex en kinderen een dak boven hun hoofd aanbiedt. Waar de woning staat is niet helemaal duidelijk. Wat we wel weten is dat Miriam in de regio van Son en Breugel woont.

Miriam Swinkels en Rob Kemps, hoe het begon

Snollebollekes

Bron: Instagram robkemps13

Miriam Swinkels en Rob Kemps leerden elkaar meer dan 19 jaar geleden kennen. In de autobiografie van Rob Kemps vertelt hij hierover. Hij kwam Miriam Swinkels tegen op een feestje. Ze vertelde hem dat ze dol is op opera, maar niemand met haar mee wilde. Rob Kemps nodigde haar toen uit voor een opera bezoek.

Toch was het niet direct liefde op het eerste gezicht tussen Miriam Swinkels en Rob Kemps. Miriam Swinkels ontmoette iemand anders en kreeg samen met hem twee mooie dochters. De dochters van Miriam Kemps heten Demi (14) en Chrissi (11).

De relatie hield uiteindelijk niet stand. In 2017 sloeg de vonk tussen Miriam Swinkels en Rob Kemps dan toch over. Ze besloten al vrij snel samen te gaan wonen en kregen twee prachtige kinderen, Lola en Manu. Zoals nu blijkt, heeft deze relatie het ook niet gered. In totaal zijn ze iets meer dan 5 jaar bij elkaar geweest.

Veelgestelde vragen over Miriam Swinkels

Tot slot vind je hier de antwoorden op de meest gestelde vragen over Miriam Swinkels, de ex-partner van Rob Kemps.

Wat is de leeftijd van Miriam Swinkels?

Miriam Swinkels houdt haar leeftijd het liefst geheim. Ze is namelijk zeer gesteld op haar privacy. We schatten dat Miriam Swinkels leeftijd momenteel 37 jaar is.

Wat is Miriam Swinkels beroep?

Miriam Swinkels beroep is momenteel administratief medewerker. Tot 2021 was Miriam werkzaam als tourmanager bij Snollebollekes, de feestband van haar ex-partner Rob Kemps.

Heeft Miriam Swinkels dochters?

Miriam Swinkels heeft drie dochters, maar ook een zoon. Haar oudste dochters Demi van 14 en Chrissi van 11 komen uit een eerdere relatie. In 2017 kreeg ze een relatie met Rob Kemps van Snollebollekes en De Slimste Mens. Met hem kreeg ze nog twee kinderen, Manu van drie en Lola van 1.

Zijn Miriam Swinkels en Rob Kemps een stel?

Miriam Swinkels en Rob Kemps waren tot 2022 een koppel. De twee waren sinds 2017 bij elkaar en hebben samen twee kinderen gekregen. Ze kenden elkaar overigens al 19 jaar. Rob Kemps verbrak in 2022 de relatie kort na de geboorte van hun dochter Lola. Hij is nu samen met Stephanie Klaver.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1