TikTok-ster Ali Spice overleden in auto-ongeluk (21 Jaar)

De hartverscheurende volgers van TikTok-sensatie Ali Spice hebben hun eerbetoon gebracht nadat zij hadden gehoord van zijn vermeende overlijden gisteren. De voormalige medewerker van Hooters heeft op de populaire app 919k volgers verzameld onder de gebruikersnaam @alidxo.

De 21-jarige, wiens echte naam Ali Dulin was, is helaas overleden bij een auto-ongeluk in Florida, de VS, volgens een van haar beste vrienden.

Instagram post Ali Spice

Vrienden van Ali Spice reageren geschokt

Goede vriendin Ariane Avandi schreef: ‘Heartbroken doesn’t even begin to define how I feel right now’ in een post op Instagram.

“Ali you are one of the most vibrant, beautiful inside & out, genuine, loving souls I’ve had the privilege of knowing.

Je bent een geweldige vriendin en ook een zeer begaafde en gepassioneerde dame.

TikTok-ster Ali Spice

Ik zal nooit vergeten hoe je mijn leven en dat van anderen hebt veranderd door jezelf te zijn!

Het bericht, waarin het paar in openhartige foto’s en humoristische video’s te zien was, kreeg een stroom van ondersteunende opmerkingen van haar vrienden en volgers op sociale media.

Laine Farrell, een vriendin van Ali, merkte op: “Kan dit eerlijk gezegd niet geloven. We zijn allebei Schorpioenen met een gemeenschappelijke geboortedatum die gek zijn op roze, poesjes en Hello Kitty. JE BENT NET 21 GEWORDEN. De wereld is krankzinnig.

Writing under her last post on December 4, one fan wrote:  “Ali babe. Dit was je niet verschuldigd. Ik hoop dat hello cat heaven je goed behandelt. Je hebt een belangrijk verschil gemaakt in mijn leven. Ik aanbid je enorm.

Rust in de mooiste vrede, schat. Je zult altijd een plekje in ons hart hebben, zei de tweede persoon.

De autoriteiten hebben nog geen update gegeven over hun onderzoek naar de dodelijke aanrijding of andere slachtoffers.

Timbo the Redneck

Ali is naar verluidt niet de eerste tiener TikTok beroemdheid die overlijdt bij een voertuigongeluk, wat tragisch is.

In augustus vorig jaar overleed Timbo the Redneck op 18-jarige leeftijd nadat hij uit het raam vloog bij het uitvoeren van donuts in zijn truck.

Zijn moeder, Tassie, deelde een video op zijn TikTok-account waarin ze bevestigde dat haar zoon overleed na een “zwaar ongeluk”.

Tassie zei in een emotionele video dat “ze geen video’s meer zal maken, helemaal geen video’s meer. Mijn kind was gisteren betrokken bij een ernstig ongeluk en is overleden. Ik wil al zijn supporters bedanken. Ze aanbad TikTok en geloofde heilig in al haar supporters; hun steun betekende veel voor haar.

Leave a Comment