theme-sticky-logo-alt
alex-soze-selfie

Wie is Alex Soze? (Vriendin, Vermogen, Leeftijd)

Alex Soze (43) is een van de bekendste treitervloggers van Nederland. De Groningse Bokito ging tot voor kort regelmatig de confrontatie aan met de politie. Hierdoor raakte hij in meerdere rechtszaken verwikkeld. Ook zijn akkefietje met rapper Kosso werd breed uitgemeten op social media. Wie is Alex Soze, wat is zijn vermogen en hoe gaat het nu met hem, lees het hier.

  • Volledige naam: Alex Mulder
  • Leeftijd van Alex Soze: 45 jaar
  • Woonplaats: Groningen
  • Beroep: Treitervlogger, ondernemer en personal trainer
  • Partner Alex Soze: Vermoedelijk single

Wie is Alex Soze?

alex-soze-operatie

De 45 jarige Alex Soze werd in Oldenzaal geboren als Alex Mulder en groeide op in Purmerend. De naam Alex Soze is hoe hij zichzelf online noemt. Alex heeft een broer en zus.

Alex Soze voelde zich als kind al anders omdat hij ADHD had. Hij had eerst als droom om advocaat te worden. Maar hij haalde zoveel kattenkwaad uit dat al snel duidelijk was dat hij de andere kant op zou gaan. Hij zat al op jonge leeftijd aan de drugs en zat regelmatig vast voor bijvoorbeeld brandstichting. Gelukkig ontdekte hij het sporten waarin hij zijn ei kwijt kon, of in ieder geval een tijdje.

Alex Soze heeft al jaren een YouTubekanaal waar hij filmpjes plaatst. In eerste instantie waren dat vooral filmpjes van hem in de sportschool in de stad Groningen waar hij woont, maar later ontdekte hij het verdienmodel rondom treiterfilmpjes.

Shockvlogger Alex Soze

alex-soze-boos

Alex Soze staat bij velen bekend als treitervlogger of shockvlogger. Het lijkt erop dat zijn doel is om zoveel mogelijk mensen te irriteren, zodat hij content kan maken die zo veel mogelijk mensen in shock brengt voor meer views en meer likes.

Zo scheurt hij in een van zijn filmpjes met een fatbike door een winkelcentrum. Ook haalt hij regelmatig grappen uit met zijn zoon. Die bekogelt hij met eieren of gooit hij in ijskoud water. Iets wat hem keer op keer heftige reacties oplevert.

Mishandeling politie in 2022

Zijn favoriete uitspraak is Alles kan kapot, behalve Alex Soze” Dat hij alles probeert te slopen blijkt wel uit zijn filmpjes, maar af en toe brengt hij het er zelf ook niet zo goed vanaf. Toen hij op 10 maart 2022 getaserd werd door de politie had hij behoorlijk wat pijn.

Een deuk in het ego van Alex Soze

De pijn was zowel fysiek als mentaal, want het was toch een beetje een deuk in zijn ego. Het kostte de politie overigens wel wat moeite om hem neer te krijgen. Ze gebruikten eerst pepperspray en toen dat niet bleek te werken moesten ze hem twee keer taseren.

Uitspraak rechtbank

Het verhaal van deze aanhouding kreeg overigens nog een staartje want tijdens de aanhouding kreeg een agent een hersenschudding. Andere agenten voelden zich behoorlijk bedreigd.

Tijdens de rechtszaak die ongeveer een jaar later plaatsvond, werd bewezen geacht dat hij een agent zwaar mishandeld had en zich agressief had gedragen tegenover andere agenten. De rechter besloot dat Soze tot 2026 geen beelden meer mag maken van politieagenten. Als hij dat toch doet dan zou hij 309 dagen de gevangenis in moeten.

Alex gaf op zijn YouTubekanaal aan dat hij in hoger beroep zou gaan. Dat deed hij in principe ook, maar tijdens de rechtszitting kondigde zijn advocaat aan dat Soze af zou zien van hoger beroep.

De beelden die hij van de vechtpartij maakte moest hij van internet afhalen. Dat deed hij echter niet waardoor hij nu een dwangsom van 100.000 euro moet betalen.

Kosso en Alex Soze

alex-soze-tattoo

Alex Soze en rapper Kosse kwamen de laatste tijd regelmatig in het nieuws vanwege een onderlinge vete. Die begon redelijk onschuldig. Toen Kosso op vakantie was in Marbella werd ingebroken in zijn auto. Alex reageerde op social media op dit gebeuren en daar was Kosso niet zo blij mee. Sindsdien vechten de twee hun ruzie uit op social media.

Vechten in de ring

Alex Kosse zegt dat hij graag met Kosso wil vechten in de ring. Kosso daagt hem vervolgens uit om eens langs te komen in Limburg. En zo gaat het elke keer op en neer. De gemoederen tussen de twee liepen behoorlijk hoog op. Daarop besloten de twee dat het tijd was om de strijdbijl te begraven. Daarvoor ging Alex Soze naar Kosso in Limburg.

Alex Sozo brengt bezoek aan Kosso

Op weg naar rapper Kosse maakt Alex Soze even een filmpje. Hij mag zelf al tijden niet meer autorijden, omdat zijn rijbewijs in beslag is genomen, daarom heeft hij tegenwoordig een chauffeur. Die lijkt flink wat haast te hebben want hij rijdt met 247 kilometer per uur over de weg. De laatste keer dat wij het controleerden was de maximumsnelheid 130 kilometer per uur. Tenzij dat opeens veranderd is kan de chauffeur van Kosse misschien nog wel een bezoekje van de politie verwachten.

Volgens Alex was de ruzie echt

Als het gaat om het incident tussen Alex Soze en Kosse wil Alex daar nog wel wat over zeggen. Opeens is hij overigens verdacht serieus. Hij zegt dat hij en Kosse echte problemen hadden. Het ging niet om een stunt of een manier om meer likes te krijgen.

Ze hebben het samen uitgesproken en willen een voorbeeld zijn voor anderen. Ze willen met deze statement laten zien dat echte mannen dingen als volwassenen zonder geweld oplossen. Hij zegt het overigens ook een beetje vreemd te vinden dat het incident hem 20.000 extra volgers heeft opgeleverd.

“Als ik iets positiefs doe, interesseert het niemand, alleen als er sensatie is”

Extra publiciteit

Toch lijkt Alex Soze de hernieuwde interesse in hem en Kosse toch ook wel weer te benutten. Direct na hun gesprek duiken ze samen de sportschool in. Hier maakten ze een video van die ze online plaatsten. De thumbnail die ze hiervoor kozen was er een waarbij ze elkaar dreigend aankijken en de titel is “Kosso & Alex komen elkaar tegen”. Alex Soze probeert in onze beleving toch een beetje mee te liften op de publiciteit.

De vriendin van Alex Soze

alex-soze-dochter

Als we naar het privéleven van Alex Soze kijken zien we net zo’n chaotische situatie als in zijn filmpjes. Alex heeft 3 kinderen met zijn ex-vriendin Rianne Otten. Het zijn twee meisjes en een jongen, die hij regelmatig ziet en betrekt in zijn video’s. Of hij goed contact heeft met de moeder is niet bekend.

In februari van 2023 was hij nog samen met zijn toen 21-jarige vriendin Romy. Terwijl ze samen naar een genderreveal party van vrienden rijdt, zegt hij tegen haar dat hij geen kinderen wil met haar. Hij heeft zelf natuurlijk al kinderen, maar je kunt het een jonge vrouw van 21 niet kwalijk nemen dat ze kinderen wil.

zoontje-alex-soze

Niet veel later was het over tussen de twee. Of dat iets met een mogelijke kinderwens van Romy te maken had weten we niet. Ondanks dat ze uit elkaar waren, heeft Romy toch nog een tijdje in zijn huis gewoond. Dat had volgens Soze te maken met het feit dat ze nog niets anders had.

Een paar maanden na de breuk plaatste Alex Soze een foto op Instagram met een Only Fans model met de naam Beau. Het onderschrift luidde “Audi ingeruild door Mercedes”. Later gaf de mooie brunette aan dat het een grapje was. Het ging om een echte Mercedes en niet om haar.

Het vermogen van Alex Soze

alex-soze-vlog

Alex Soze verdient onder andere geld met het maken van YouTube filmpjes. Hij heeft op YouTube 62.000 abonnees. Zijn best bekeken filmpjes zijn die van zijn aanvaringen met de politie. De best bekeken video heeft 370.000 views. Met zulke aantallen kun je op YouTube heel wat geld verdienen. De vraag is hoe dat moet nu hij van de rechtbank geen filmpjes van politieagenten meer mag maken.

Soze had in 2021 nog een eigen kledinglijn. Via zijn website kon je sweaters, stickers en zelfs rompertjes kopen met beroemde uitspraken van hem waaronder “Liever een zus als hoer dan een smeris als broer”. De webwinkel is ondertussen uit de lucht en het domein is te koop.

Een inkomstenbron die nog niet is opgedroogd is de samenwerking met Beast Mode. Dit is een online winkel voor supplementen en sportkleding. Je kunt er onder andere een Alex Soze pakket kopen met een pot eiwitten, drie potten pre-workout en een shaker. En dat alles met het gezicht van Alex Soze erop. Het pakket is in de aanbieding, dus wie weet komt deze samenwerking ook ten einde.

Dan nu de grote vraag, wat is het vermogen van Alex Soze. Het punt is dat Alex Mulder zoals hij echt heet achter de schermen nog veel meer doet dat niet gerelateerd is aan zijn video’s. Hij is al jaren ondernemer en fitness instructeur. Daarom schatten we het vermogen van Alex Soze op een paar ton.

Veelgestelde vragen over Alex Soze

alex-soze-bed

We kregen heel wat vragen binnen over Alex Soze. Dit is een lijst met de vragen die jullie het meest gesteld hebben en de antwoorden.

Wat is de leeftijd van Alex Soze?

Alex Soze is 45 jaar oud.

Wie is de vriendin van Alex Soze?

Alex Soze had tot 2023 een relatie met de vele jaren jongere vriendin Romy. De twee zijn ondertussen uit elkaar en het is niet bekend of Alex Soze momenteel een vriendin heeft.

Waar woont Alex Soze?

Alex Soze is in Oldenzaal geboren en opgegroeid in Purmerend, maar woont al jaren in Groningen.

Hoe lang is Alex Soze?

We schatten dat Alex Soze tussen de 1,78 en 1,80 meter lang is.

Hoe komt Alex Soze aan de deuk in zijn hoofd?

Alex Soze heeft een deuk in zijn voorhoofd. Die heeft hij overgehouden aan een gevecht met 15 mannen in België. Soze probeerde een bevriende café-eigenaar te helpen die werd afgeperst, dat liep helaas af met een flinke schedelbreuk.

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1