theme-sticky-logo-alt
Albert Heijn Wrapped in de AH-app? [2022]

Albert Heijn Wrapped in de AH-app? [2022]

Veel apps brengen einde van het jaar een jaaroverzicht uit. Het begon in 2016 met Spotify, maar inmiddels hoor je ook over een NS en in 2022 zelfs een Albert Heijn Wrapped. Hoe je toegang krijgt tot deze AH-wrapped en waarom bedrijven dit doen. Lees je in ons artikel Albert Heijn Wrapped in de AH-app 2022.

Waarom een ‘AH-wrapped’

Een jaaroverzicht van gebruikers is bedacht als marketing stunt. Dit begon in Amerika met Spotify Wrapped. Daarin zie je een overzicht van meeste geluisterde nummers en artiesten. Na de release was het direct razendpopulair op socialmedia. Mensen plaatsten massaal hun Spotify wrapped op Instagram, Facebook en later ook Tiktok.

En zoals het altijd gaat in marketing. Zodra er een goed idee is willen andere bedrijven hier ook van profiteren. 2022 lijkt daarmee het jaar voor Wrapped in Nederlandse Apps. Hoewel als je tiktok moet geloven dan…

Albert Heijn Wrapped in de AH-app

Wat blijkt namelijk veel Wrapped-apps zijn gemaakt door gebruikers zelf. Zo ook de AH-wrapped video van Puq… Dus helaas geen echte Wrapped in de Albert Heijn app. Wel dit zeer vermakelijke filmpje.

@puq Wat is dit @albertheijn #wrapped #recap #nederlands ♬ origineel geluid – Puq

Is AH-wrapped echt of nep?

Veel mensen gaan opzoek naar AH-wrapped en kunnen tot hun teleurstelling niks vinden. Zo melden ook veel gebruikers van de AH-app op Tiktok.

Albert Heijn wrapped in de app

Maar helaas kun je zelf geen Albert Heijn wrapped vinden in de app. Wellicht een echte Albert Heijn wrapped in 2023…

15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1