theme-sticky-logo-alt
Hoe krijg je AI Manga filter op TikTok? Viraal Anime effect

Hoe krijg je AI Manga filter op TikTok? Viraal Anime effect

TikTok heeft veel aandacht gekregen met hun nieuwe AI-filters. Een daarvan is de nieuwe AI Manga-filter waarmee je je huidskleur kunt veranderen en een 9anime-effect op je video kunt toepassen. Je kunt nu in enkele seconden een Japans stripfiguur naar keuze worden!

Lees verder onder de video, om zelf de AI Manga filter te gebruiken.

https://www.youtube.com/watch?v=CTwP86sr6-8

Hoe krijg je de AI Manga filter op Tiktok

De AI Manga filter is een van de nieuwere filters op TikTok die je kunt gebruiken. Het filter is gemaakt door een Japanse ontwikkelaar en het ziet eruit als een stijlvolle manga-tekening. Het filter gebruikt kunstmatige intelligentie om je gezicht te scannen en ervoor te zorgen dat je er net zo uitziet als een personage uit een manga-strip.

Om de AI Manga filter op TikTok te krijgen:

  1. Open TikTok camera.
  2. Aan uw linkerkant, zal er een Effectengalerij zijn. Selecteer dat.
  3. Klik op de zoekoptie en typ AI Manga filter.
  4. Wanneer het filter op de camera verschijnt, houdt u de knop een paar seconden ingedrukt totdat het effect op uw foto wordt toegepast. Je kunt ook een bestaande foto gebruiken als je geen nieuwe wilt maken.
  5. Eenmaal klaar, krijg je jouw Manga avatar op het scherm.

Alternatieve methode voor de 9Anime filter

Als je de Anime filter op TikTok wilt gebruiken, maar je hebt geen idee hoe je dat moet doen, dan is dit artikel perfect voor jou. We gaan je namelijk laten zien hoe je deze filter kunt gebruiken zonder dat je eerst een account aanmaakt bij een externe website.

De Anime filter is momenteel erg populair op TikTok. Het lijkt erop dat iedereen die deze filter gebruikt, er in een anime-achtige video uitziet. De reden waarom deze filter zo populair is, is omdat het erg makkelijk te gebruiken is. Je hoeft namelijk alleen maar een foto of video van jezelf op te nemen en vervolgens de filter toe te passen. Er zijn echter ook veel mensen die niet weten hoe ze deze filter moeten gebruiken. Daarom hebben we besloten om een alternatieve methode te delen waarmee je de Anime filter kunt gebruiken zonder dat je hiervoor eerst naar een externe website h

Gebruikers zijn gek van de nieuwe filter

TikTok gebruikers zijn gek van de nieuwe filter die een Manga of Anime effect geeft. Het is een van de vele filters die beschikbaar zijn op de app, maar dit is wel een van de meest populaire. Het filter is gemakkelijk te gebruiken en het resultaat is erg leuk.

VIDEO: AI Manga filter op TikTok activeren

https://www.youtube.com/watch?v=e67iE6vfL3k
15 49.0138 8.38624 arrow 0 bullet 1 4000 1 0 horizontal https://jalta.nl 300 0 1